maslinovo ulje |
Post Reply |
Author | |
filipa
Viden/a u gymu Joined: 06 Rujan 2009 Location: Hungary Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Rujan 2009 at 13:13 |
da li postoje neki nezamenljivi vitamini ili bilo sta sto ne moze da se dobije iz konzumiranja semenki ili maslinki?!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam da li sam dobro shvatila pitanje ali.. sjemenke su prvenstveno odlican izvor esencijalnih masnih kiselina, i s obzirom da su masnoce, makar zdrave, trebamo pripazit i na njihov unos. Iz tog bi razloga, iako su bogate određenim mineralima i vitaminima (više mineralima), potrebe za vitaminima trebali zadovoljavati pretežito iz hrane i vitaminskih dodataka prehrani. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |