New Posts New Posts RSS Feed - UH
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

UH

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 19:59
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Ma meni bolje pojest 3,4 jaja.. svjezi sir i kruh.. zobene pojedem jedino skuhane na mlijeku i onda zlica meda u to..

Ne znam baš kolko ti je pametno miješati uh i masti u jednom obroku i koristit svježi za dorucak, a pogotovo mlijeko+zobene ako ti ne treba višak kalorija.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 20:33
A necu gledat na defku i to.. jest cu da imam snage za 2 treninga u danu odradit.. ujutro utege i popodne boks..
Mislim da uz dva treninga bih mogao jesti oko 2000kcal, a da se ne debljam.. ugljikohidrate cu stavit kao bazu jer inace mi nedostaje energije..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 20:33
Imas neki bolji recept za dorucak??? a da mi da energiju (samo da nisu zobene :D )
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 21:08

Imas neki bolji recept za dorucak??? a da mi da energiju (samo da nisu zobene :D )

A ono moš ti pojest šta hoceš za dorucak, ja ipak gledam da je što jednostavnije za pripremu a da je ipak hranjivo.

Skuhana riža sa pekmezom i wheyom npr ak imaš vremena se s tim hebavat..zobene kao što sam vec napisao u onoj temi (meni najbolji p+uh odorucak), il moš slanu varijantu sa kajganom i nekom salatom (meni najbolji p+m dorucak), pa one fitnes palacinke il tunjevinu s int kruhom itd..

šta god ti padne na pamet i šta ti se jede to jutro jer ne moš uvijek ni jedno te isto jesti.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 21:47
Prije sam jeo integralnu rizu sa parmezanom i maslinovim uljem.. to mi je ukusno jako.. meni je problem sto ujutro nemogu puno pojest..

A jedes ti kakav kruh? ja onaj kruh fitness... i najcesce sa purecim prsima u ovitku, i sirni namaz stavim.. pa ko sendvic..bude oko 350kcal, a opet u tome oko 40g ugljikohidrata i 30g proteina.. a i masti nesto.

Gledam na fitness.com.hr-u recepte za marendu.. casa soka, zobene, jogurt, 2 jaja.. ko bi to sve ujutro jeo.. cini mi se da su malo krivo preracunali..
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 21:55

Prije sam jeo integralnu rizu sa parmezanom i maslinovim uljem.. to mi je ukusno jako.. meni je problem sto ujutro nemogu puno pojest..

Kakav je to obrok? Veliko NE. Sastojci odvojeno su odlicni, ali pomiješani..užas što se tice endomorfa
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 21:57

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Kakav je to obrok? Veliko NE. Sastojci odvojeno su odlicni, ali pomiješani..užas što se tice endomorfa

Znaci nikako ne mijesat ugljikohidrate i masti ili?

Jer to mi je obrok sat vremena prije treninga.

Edited by Gym_girl
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Listopad 2009 at 22:30

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Znaci nikako ne mijesat ugljikohidrate i masti ili?

Jer to mi je obrok sat vremena prije treninga.

sorry Davore, isprkljala sam nešto tu slucajno u tvom postu..

oo damn, uh+m nikako, a pogotovo ne prije treninga....onda složeni uh+p

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Listopad 2009 at 15:04
skuzih.. pa jel imate vi kada obrok kao riza, meso, salata u maslinovu ulju itd???
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.