Dragi svi |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
hypatia
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gym_girl samo da ti se pohvalim!!!!
NISAM STALA U PEKARI I POJELA SAM ZITARICE ZA DORUCAK!!!!!!! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
super, vidiš kako je lako sad me samo još strah pitat koje žitarice, nadam se da nisu one sa 500 dodataka no da ne cjepidlacimo i to je ok za pocetak, bar smo se iz pekare makli Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
hypatia
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm malo se stamim, ali ima nesto malo cokoladice u njima, inace nisu nas jako šarene :) :)
ali sto kazes, i odmak od pekare je plus! jucer me je toliko zeludac bolio od dorucka iz pekare da sam se lijepo zamislila treba li meni to! za rucak sam pojela salaticu od piletine i povrca sa svjezim sirom, popila 2 kave (bez toga ne mogu!!), i popila mozda litru vode do sada. dug je dan, nisam bas voce konzumirala danas, to ostavljam za drugu polovicu dana! jucer sam dosta trcala na traci i danas me listovi bole kao da sam tek pocela s vjezbenjem ;) daj mi reci, uzimas li ti kakve proteinske napitke? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehhe ma ja ti inace nisam za te zašecerene verzije ali kažem dovoljna je promjena po promjena...kad budeš htjela uzmi si obicne zobene ili bar onaj pahuljicni mix bez ikakvih dodataka pa si probaj malo, možda ti se svidi super super...vidi malo kako ti to voce odgovara, inace se preporucuje u prvom dijelu dana al svakom je individualno...meni npr. popodne ne odgovara pa ga stumbam prije rucka.. nisam do sada ali sad cu pocet sa wheyem ...inace sam poslije treninga posni jela..ovo je malo prakticnije...a i finije :)) |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
hypatia
Post Options
Thanks(0)
|
Draga gym_girl , a i svi ostali.
Ovako izgleda otprilike moj radni tjedan u teretani. jasno mi je da cete svi naci neke zamjerke i nepravilnosti, ali jednostavno sam se naviknula na takav rad i za sada mi poprilicno odgovara. Kako mi je subota bila dan za odmor, moj radni tjedan u teretani pocinje u nedjelju. <!-- NEDJELJA -- > š8h Ršš; dolazak u teretanu L --> lagano istezanje 5 minuta / zagrijavanje na traci/steperu/orbitreku ili biciklu par minuta (svaki dan) Rad na spravama: -->Prsa -->Triceps Radim na dvije sprave po svakoj skupini i to na nacin da radim 6 serija po 8 ponavljanja. -->Trcanje/brzo hodanje na traci: 3 min trcanja pa 2 min brzo hodanje i tako 30 min. -->2x25 trbušnjaka -->š9.45 Ršš; tuširanje i odlazak iz teretane
<! PONEDJELJAK: ->š9.00 Ršš; dolazak u teretanu Rad na spravama: -->Leđa -->Biceps Radim na dvije sprave po svakoj skupini i to na nacin da radim 6 serija po 8 ponavljanja. -->Trcanje/brzo hodanje na traci: 3 min trcanja pa 2 min brzo hodanje i tako 35 min. -->20.45 Ršš; tuširanje i odlazak iz teretane <!-- UTORAK: -->š9.00 Ršš; dolazak u teretanu -->Rad na spravama: -->Noge -->Ramena Radim na dvije sprave po svakoj skupini i to na nacin da radim 6 serija po 8 ponavljanja. Kako su noge moj najdraži dan za vježbanje, dodam još i iskorak sa utezima, nekoliko serija po 8 ponavljanja. -->Trcanje/brzo hodanje na traci: 3 min trcanja pa 2 min brzo hodanje i tako 35 min. -->2x25 trbušnjaka -->2š.00Ršš; tuširanje i odlazak iz teretane <!-- SRIJEDA: -->š9.30 Ršš; dolazak u teretanu -->Rad na spravama: -->Prsa -->Triceps Radim na dvije sprave po svakoj skupini i to na nacin da radim 6 serija po 8 ponavljanja. -->Trcanje/brzo hodanje na traci: 3 min trcanja pa 2 min brzo hodanje i tako 40 min. -->2š.00 Ršš; tuširanje i odlazak iz teretane <!-- cETVRTAK: -->š9.00 Ršš; dolazak u teretanu -->Rad na spravama: -->Leđa -->Biceps Radim na dvije sprave po svakoj skupini i to na nacin da radim 6 serija po 8 ponavljanja. -->Trcanje/brzo hodanje na traci: 3 min trcanja pa 2 min brzo hodanje i tako 45 min. -->2x25 trbušnjaka -->20.45 Ršš; tuširanje i odlazak iz teretane <!-- PETAK: (plan za danas) -->20.00 Ršš; dolazak u teretanu ->Rad na spravama: --> Noge -> Ramena Radim na dvije sprave po svakoj skupini i to na nacin da radim 6 serija po 8 ponavljanja. Kako su noge moj najdraži dan za vježbanje, dodam još i iskorak sa utezima, nekoliko serija po 8 ponavljanja. -->Trcanje/brzo hodanje na traci: 3 min trcanja pa 2 min brzo hodanje i tako 35 min. -->22.00Ršš; tuširanje i odlazak iz teretane <!-- SUBOTA: dan za odmor lijepo vas pozdravljam Hypatia Edited by Gym_girl |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
malo sam ti uredila post jer me glava zabolila od silnih znakova ovako...iako si rekla da ti ovako odgovara ipak cu reci svoje mišljenje :) š. prvo što mi upada u oci je premalo odmora - radiš klasican 5 x tjedno split ( s danom viška :)) kojeg biš onda trebala podijelit ovako --> PON, UTO, SRI odmor, cET, PET, SUB odmor i NED...znaci nakon svaka 2 dana uzet dan odmora Ja bi to ovako izvela na ovom primjeru: PON --> Prsa/triceps UTO --> Leđa/biceps cET --> Noge/ramena PET --> Prsa/triceps NED --> Leđa/biceps ..a ako baš želiš 2x tjedno noge zaposlit možda bi ti onda bolje odgovarao upper/lower body program...znaci da jedan trening radiš gornji dio tijela, a drugi donji...tako biš u 4x tjedno pogodila 2x sve gornje i donje mišicne skupine 2. Zagrijavanje možeš i produžit na š0 min pa istezanje obavit nakon njega 3. Nije li malo previše tih serija? :) 4. Ovo trcanje na kraju ti ne mora biti veliki intenzitet...ja crobno više volim ostavit za dane između treninga ili odvojeno od njih ali ako vec želiš odradit neposredno nakon utega, odradi ga umjerenim tempom što se guze tice.. :) ..kao što sam vec rekla, ja nakon svakog treninga, koji mi je slican ovom odradim vježbe za nju, tako da ju 4x tjedno aktiviram umjesto samo jednom na dan kada radim noge. Također, iskoristim i hiperekstenziju (uvrsti to obavezno ako ju ne radiš - za donji dio leđa) kako bi dodatno potakla na rad i guzu i stražnju ložu..i naravno, crobno što se smanjivanja tice :) zasad sam sve istresla, ako se sjetim još neceg cu nadopunit Edited by Gym_girl |
|
|
hypatia
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetima, nastojat cu se drzati vecine njih! uvijek s guštom poslušam nekoga iskusnijeg!
ono sto cu svakako pocet primjenjivati (vec od danas) jest vjezbe za guzu SVAKI trening a ne samo kad je dan za noge. hvala ti !! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
no problem, obrati samo malo pažnju i na taj odmor jer više ne mora uvijek znaciti i bolje |
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |