Efedrin |
Post Reply | Page <123 |
Author | |||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aha, nisam znao da je to u kapljicama za nos, ali onda ocito ne bi smjelo bit toliko stetno, ali svejedno ne vidim razloga da bi to uzimao, meni je isto veca fora izvuc iz svoga tijela koliko mogu bez tih preparata, onda znam da sam to postigao iskljucivo svojim trudom i onda sam najzadovoljniji
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, citam postove i sve se slatko smijem jer gledam kako ste efedrin svrstali u steroide. Da, je stetan, stetan je, ali sto nije? S druge strane, ako nesto funkcionira, onda je to e/c/a. Ja sam za, pa ko voli nek izvoli. |
|||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aspirin ne treba uzimati
|
|||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Joj sto svi kompliciraju oko tog efedrina.. sve je stetno u enormnim kolicinama.. popij 30 multiviramina svaki dan pa vidi dal ces osjetit kakve posljedice..
Efedrin, kofein, sve su to stimulansi za bolji trening i to je sve.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja kombiniram kofein i aspirin bez efedre... i mogu reci da sam prilicno zadovoljan kickom prije treninga :D
|
|||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne igraj se aspirinom ako nema stvarne potrebe (citaj efedrina) |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
thorn, jel se nije pokazalo da aspirin neznatno doprinosi u stacku a ima dosta negativne ucinke n astjeknu želudca.. ako se ne varam |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zbog pricanja ovakvih i slicnih gluposti ce ici upozorenja pred ban... Ne želim da ljudi citaju takve recenice kad dođu na ovaj forum! Dva puta si u ovoj recenici i sama rekla kako ne znaš o cemu pricaš, stoga ovakve stvari trpim jedino u obliku pitanja postavljenog onima koji znaju više, nikako u obliku izjava! Da se ništa nebi izgubilo u prijevodu, ponovit cu: Nije sramota ne znati, ali kad izjavljuješ stvari bez znanja o materiji, budi oprezan/na |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
upravo to. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja upravo pijem efedrin hcl.. ne znam jel to taj prvi efedrin o kojem se prica ili ne..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za sada ne osjetim nikakve posljedice aspirina, mozda na duge staze zbog benzenskih prstenova u kemijskom sastavu...
Da izbacim aspirin, a povecam dozu kofeina? (inace uzimam 400mg prije i 200mg poslije treninga, od nedavno) P.S. iskreno, efedrina me strah... a i dosta je tesko zbavit...
|
|||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
slobodno izbaci aspirin..njegova je uloga donekle opravdana u ECA stacku. Ef, ak nabaviš svaka cast 600mg kofeina je po meni previše za nekakve rutinske treninge, tj. ne znam(o) koliko su ti teški treninzi i u kojem trajanju ali je ipak malo iznad granice, kažem, bar meni. Radije malo pauziraj od kofeina, procisti receptore i reagirat ceš vec i na š00mg a kamoli na 200 |
|||
MaLiPisho
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
O Efendrinu neznam puno i nisam ga koristio. Znam samo sto sam vidio u poznanika kad je to uzimao koje je lude stvari radiio. Jednostavno je puknuo glavom. Stalno se mlatio i agresivan jako bio.
No kao i svaka supstanca koja ne moze biti proizvedena u nasem tijelu drugacije se to sve odrazava na svakog covjeka. Vjerujem da je to sve do organizma i psihickog stanja uma u covjeku koji to konzumira. Sumnjam da cu vise ici od proteina i kreatina jer me strah svih tih preprarata a nije bas da nisam upoznat s njima. Jer jedan frend je uzimao steroide dok je trenirao. No nebitno, ja necu suditi tko voli neka izvoli ja cu odraditi ono sto mi tijelo dopusti i to je to. |
|||
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
btw. u kapljicama za nos nema efedrina, ali ima pseudoefedrina. Iako su vrlo slicni, nisu isti.
|
|||
People like to call us debunkers, wich is a negative term, but let's face it, there is a lot bunk out there. -Michael Shermer
|
|||
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oprezno sa time. Da, to je upravo taj. hcl=hydrocloride.
Nije rijetkost da se od toga pokupi kronicna hipertenzija.
I nemoj se hvalisati na forumu da uzimaš preparate zbog kojih postaješ interesantan inspektorima za narkotike.
|
|||
People like to call us debunkers, wich is a negative term, but let's face it, there is a lot bunk out there. -Michael Shermer
|
|||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |