I za cure, molit cu lijepo |
Post Reply |
Author | |||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Listopad 2009 at 13:23 |
||
citam malo clanak za muške ektomorfe. Sigurno nisam jedina tu na Forumu koja treba slican savjet i smjernice, ali u ženskoj verziji, pa ako je netko od stalnih suradnika-novinara ili netko s Fita opcenito, a strucan, voljan napisati ovako nešto i za nas cure, bila bih zahvalna. Thank U |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Probat cemo sve obraditi što naši dragi FITovci žele!
Želja je uzeta u obzir! |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thank You |
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
podržavam Kate malo i na nas cure mislite
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto milsiš da ste vi cure drugcije? i među curama ima ektomorfa I što bi htjela znati u vezi "ženskih" ektomorfa? Edited by Iluvatar |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Illy, mislim da cure možda ne bi mogle odradit neke vježbe za decke, možda bi utege i broj ponavljanja trebalo ipak malo prilagodit krhkijoj ženskoj , pogotovo ektomorfnoj građi. Zanima me jedna opcenita preporuka za trening,npr. kako bi trebao izgledati tipican trening, kakve vježbe se preporucuju i kak bi trebalo malo sredit prehranu za izgradnju mišicne mase i jedno lijepo oblikovanje-zategnutost, cvrsto, ne-mlohavo vitko tijelo, a da nije rijec o natrpavanju junkom. Naime, prije par godina sam bila na freaky "režimu" jednog "renomiranog" Dr-a iz "ugledne" klinike koji je ukljucivao totalno mirovanje, natrpavanje cijeli dan svim i svacim, uglavnom najunkijskim junkom a tijelo je zamisli cuda još više gubilo na težini! Nažalost, tada nisam imala dosta znanja, a zbog zdravlja je trebalo malo ojacat organizam. šta da ti kažem, od te hrane i prežderavanja su mi organi tako stradali da su mi se želudac i jetra skoro uništili. Edited by Kate |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svašta... svatko se danas može nazvat doktorom...cccc... Kate, mislim da Illy hoce rec da u biti trening za njih i nas ne mora nužno izgledat puno drugacije, a s tim se i ja slažem. Iako se slažem i s tobom da je ovaj clanak možda malo neodređen za cure. Ok cucnjevi, njih uvijek preporucujem ali sumnjam da bi svaka cura koja tek dođe u teretanu mogla izvest npr. zgibove. Ono što je bitno kod ektomorfa je, prvo puno jesti, i to pogotovo uh-e, ali složene naravno, a kod treninga koncentracija na vece težine i više odmora između serija. Normalno da neceš dizat 50 kg odmah :) Kreneš s kolko možeš i povecavaš. Necu sad tu ic u off previše, nadam se i ja jednom dobrom tekstu o treningu za cure, takvih primjera nikad previše ...iako pokušavam i sama nešto složit Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na žalost, ne bi vjerovala na kakve sve šarlatane moš naic... Kad si naivan i neinformiran svašta ti mogu prodat. Bilo bi super kad bi ti osobno srocila neki tekst na tu temu, ti stvarno imaš smisla za prilagodit treninge i tipu građe i individualnoj osobi. citam kako strucno i pažljivo sagledavaš probleme Forumaša, uzimaš u obzir sve bitne detalje i non stop naglašavaš razlicitost ljudi i individualan pristup. To mi ulijeva povjerenje i kuži se da znaš o cemu govoriš, imaš strpljenja s ljudima i njihovim problemima. ma, sigurno uživaš u svom poslu i zato garant briljiraš u njemu. Samo tako nastavi. |
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam endomorf nažalost, pa eto osmislite i za našu građu nešto
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma uživam jako i imam masu strpljenja ali ipak mi fali malo strucnosti , zato i više volim takve clanke prepustit onima koji znaju svoj posao, a ja mogu samo dat neki primjer treninga koji meni izgleda ok pa ga prepustit drugima na komentiranje :) Ali, evo kažem, potrudit cu se srocit nešto
još jedna endo ruka gore Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam isto endomorf :(
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |