Deadlift |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja zasad nisam primjetio nikakve komplikacije sa obrnutim hvatom. strogo pazim da svaku seriju ide kontra i to je to. mada sam probao sa nazubljenom sipkom i rukavicama, al svejedno pocne klizit kad dodjem do šestog - sedmog ponavaljanja. malo veca tezina + slabiji hvat = klizanje utega, bice da je to u pitanju. postoji jedna vjezba za jacanje hvata, ne znam strucan naziv, ali pokusacu opisat. kolute nabacis na jednu stranu sipke, drugi kraj stavis u neki cosak, opkoracis sipku i prstima uhvatis kolut, i tako radis deadlift. e sad, ako netko zna kako se to strucno zove nek podjeli sa ostatkom...
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakve gurtne... kupite magnezij kredu, natrljate dlanove i da vidiš kak jaca grip i nema beda još ak koristiš mix grip. Dok nisam nabavio magnezij radio s gurtnama skoro sve serije i dakako, grip 0 bodova. I otkako sam odhebo gurtne i poceo s magnezijem grip je poceo slijediti ostatak tijela, tak da sad bez beda povucem š80 na repse iz deficita.. Tak da, može se |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znaci stisak ojacao,a??
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Je Tak da gurtne i spužve više ni ne koristim |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda budem i ja tako.. treba mi jaci stisak inace.. da kad neku gamad stisnem za vrat |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel mozes rec gdje ima za uzet magnezij krede, njuskao sam po netu pa i ne vidim bas da ima... |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro si me podsjetio, moja se kockica smanjila podosta i trebam novu U hervisu, 20kn kocka. |
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cek, jel ima Hervis u Intersparu u Osijeku? Ili mi se samo cini da sam vidio?
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa to je to, nema drugdje kolko znam |
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok thx |
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bio danas, kad sam rekao sta trazim tip me pogledao kao da pitam za zupcasti remen za golfa... Svasta |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, niš novo. Sva sreca pa sam ja pitao nekog sposobnijeg al svejedno moraš objasnit šta tražiš... I jes kupio il ne? To ti stoji tam kod opreme za planinarenje i dr. |
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa nisam... pitao sam ga jel ima, on me blijedo pogleda, i kaze, ma nemamo ti mi to. reko aj dobro. sacu morat opet ic, haha. hvala jos jednom
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |