Lip pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
Zora
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Listopad 2009 at 15:30 |
Zovem se Zora, imam 32 godine, visoka š,65 com, 70 kg. Redovito sam išla na fitness 4 godine al sam se zadnjih godinu dana malo zapustila. Lako gubim kile al ih lako i dobivam. Najveci problem mi je skinuti masne naslage s trbuha. Nikad nisam imala problema s celulitom... e pa sad sam ga dobila.. Drugi tjedan opet krecem u teretanu
Kako se riješiti sala na trbuhu? Ugodan dan želim! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav Zora i dobro nam došla! kratko i jasno - ništa bez sređene prehrane i puuno crobnih vježbi |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i od mene Zora..
Najgore od svega, prehranu treba sredit.. kako bi bilo jednostavno kada nebi bilo junk hrane :D |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Zora!
Dobrodošla nam - Gym_girl i davor23 su ti dali vec kratke i jasne odgovore.. Pokreni se i uživaj u forumu.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla u FIT ekipu.
|
|
Zora
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, hvala!
Evo pocela sam paziti na prehranu, a ubrzo krecem i u teretanu! I moram priznati da jedva cekam! I'll keep you posted! Pozz |
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosla, nadam se da ces ustrajati :)
|
|
awesome :))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |