Kššš;nacno bench š00kg |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mjenjam svakih 2 mj, i to samo promjenim redoslijed vjezbi u tjednu
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To objašnjava zašto ponekad, citiram: stojiš 3, 4 tjedna na težinama |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
iluvatar kad ti minjas jel onda prominis raspored skupina koje radis priko tjedna ili samo vjezbe minjas
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radim samo nekakvu varijaciju full bodija - tj ne radim po skupinama - mjenjam redosljede, vježbe, pauze i slicno |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a kod split treninga bili tribalo minjat skupine ili samo vjezbe i redosljede
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
možeš kako hoceš, tj kako ti paše, bitno je da se promjeni, promjeni vježbe, pa skratiš pauze, malo full body, pa opet split pa jedan mjesec radi š2 ponavljanja, jedan 6 - imaš hrpu opcija, i svaka je dobra, bitno je da iznenađuješ tijelo stalno |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci mjenjas program kao i ja, redoslijed, pauze itd.. Cuj, ako bi se dizali kroz tjedan na tezinama, onda bih za godinu dana dizao na benchu 300kg Ja ne podizem na benchu 2,3 kg.. ja radim sad š00.. i za 2 tjedna cu probat šš0.. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I radit ceš krivo, zapravo, tako sam i ja radio donedavno, a evo od tada otkako sam promijenio svoj pristup dizanju kilaže na glavnim liftovima, poceli su pomaci u max-evima. Do tada sam se uvijek vrtio oko istih brojki i radio greške kao i ti, dizao za š0kg, umjesto da dižem za recimo 2.5kg I onda naravno da nema plafona tako brzo vec se max gradi mjesecima i povecava - bitno je da ne stoji na istom. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kad trenutno radim sve po 3x8.. nakon toga probam šRM.. od sada cu probat po sitne pomake.. i morat cu pitat da mi netko stane iza mene na benchu, jer bez toga se ne moze riskirat.. |
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda cu sad prominit skupine ,pa iduci misec vjezbe ili full body vidit cu |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cu od sijecnja promjenit malo.. mislim da cu probat radit 5x5 sistem..
|
||
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |