teretane u Rijeci |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upisi negdje pilates.... ali ne da ih ima puno u grupi.... mislim da ti je to super... pogotovo body pilates.... (ako ne volis teretanu i mislis da ce ti dosaditi ili ce se svi uz to malo trcanja...iliesti na navedeno) i uz to trcanje...hodanje....ili nesto slicno....
|
|
mala buca
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bavim se yogom,tako da mi taj oblik vjezbanja i nije potreban,vise me zanima preznojavanje u obliku trcanja na traci, bicikla..........ne volim grupe zena tako da mi pilates nije to.........kod kuce vjezbam cucnjeve,vjezbe za guzu,noge,trbusnjake,........ali nije to za mrsaviti. No, hvala ti!
|
|
Daemona
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
na trsatu je teretana dostav elika..i ma masu sprava i treneri su ok
cijene ne znam vise..ali kad sam ja odlazila..bile su prosjecne meni je osbono bio dobar i blue gym sto se mjesta za trcanje tice..osim staze one kod skole na gornjoj vezici jedinu u trsatskom parku i po dolcu i jedno i drugo je malo zeznuto jer je teren neravan |
|
no name
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako se zowe ta teretana na trsatu?
i kolko košta po danu il kako vec=? |
|
sd
|
|
Daemona
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
na trsatu u dvorani mladosti..imas jednu koja se zove s ta je bolja (barem se meni cini) a prije je bila i jedna sa skroz suprotne strane kakadu se zvala..ne znam jel jos uvijek postoji
cjenik ne znam ..bilo je po treningu i na mjesec dana (ne znam za ostale opcije) |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jucer sam bila s deckom u Zoni na Kantridi da on nešto masno pojede kad vidim ja svi nešto ulaze i izlaze sa torbama i bocicama vode, popnem se gori, kad vidim Scipion teretana gori... što tako vi Rijecani, prvo trening pa na cevape??
|
|
denisRI
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima na belvederu blue gym i na kantridi.sada sve zavisi kome šta više odgovara ili se prilagodi poslu pa tako i koristi teretanu.ja sam u blue gym radi blizine stanovanja.a i nekako sam se naucio.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je najbolja na Trsatu.. Studio S.. samo neznam je 360kn svaki dan, a 3 x tjedno 320.. skupa je.. koliko vi placate?
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
denisRI
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
NEZNAM KOLIKO JE U BLUE GYM CIJELI DAN. ZNAM OVO šTA JE JA KORISTIM JE 3xTJEDNO 290,00KN
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
kod mene u scorpionu je cijeli dan 280, a 3x tj. 2š0...ali ajde..puno je manja u odnosu na druge..
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
anzotica
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ste studenti u Blue Gymu možete uzet onaj studentski paket, samo postoji caka, ako uzmeš NO LIMIT onda možeš doc na trening od 8 do š6, to dođe 200 kn, a ako uzmeš onu drugu, jeftiniju varijantu od š50 kn, trening moraš obavit od 8 do š2, tako nekako.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod mene je š50kn mjesecno - neograniceno.
Svakim danom osim nedjelje, od 9 - 22. Samo te potjeraju kuci na spavanje.. |
|
anzotica
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
di to ideš?
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osijek - XXL
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |