Padanje niz stube i alkohol |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa koliko je to stetno za tijelo kad se napijes?? sad imam i osobog cuvara,,,cuvajte se je,...hihihi |
|||||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hehe svih ja štitim ma štetno ili ne, jednostavno mi ne ide više taj alkohol niti mi je potreban, i uz cašu vode se mogu super zabavit ako sam na dobrom mjestu i u dobrom društvu - još da je neka gitarica i niš mi ne treba a o nekom techno party-u da ni ne govorim...tu ni ne stignem pit od silnog skakanja i drmusanja |
|||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
oho a joj ja kad odem na house parti kako da pijem vodu?? nula bodova....prolupam odma |
|||||
|
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
eh, zato kad ti je negdje dobro voda je cisto dovoljna mah..pustite mene, ja sam neki cudan slucaj |
|||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nisi, zašto bi bila? bilanca izlaska od prošlog petka: - electro party - izašao oko ponoci - plesao nasred praznog plesnog podija s legosima - nešto kasnije plesao nasred punog plesnog podija ko da me goni š00 vragova - nakon pola sata druženja, shvatio da je nabildani celavac s kojim plešem rođeni brat od cure s kojom sjedim u klupi - nakratko ostao bez majice - loša taktika + gore spomenuta ekipa --> odj*b od 2 cure za koje smo izglasali da su bile 2 najocajnije u tom trenutku - u pola 4 pješacio na drugi kraj grada po kiši Ukupno, plesao sam duže (i lošije) nego ikada u životu, uletavao u price s najvecim glupostima, legao u krevet mokar ko miš.. sve u svemu, iz ovog opisa bi svatko zakljucio da sam se olešio od cuge. Moj racun u 3 sata: - Coca Cola 0.25 x 3 - Red Bull 0.25 x š Nije fitness approved, ali sam sutradan mogao i ponovno.. Znaci nisi jedina. |
|||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
It's been a hard day's night...and I've been jumping and dancing and drinking....like a dog!(Beatlesi u malo izmijenjenoj verziji) |
|||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
That makes 2 of us. Weird Sober Chicks-iliti ukratko-WSC |
|||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Lega ma prošla sam i ja svoje ludosti ali sad mi to jutro poslije više štete donese nego alkohol koristi vecer prije Bistra glava, dobra muzika i još bolja ekipa - to je to WSC - vratile se Katine kratice |
|||||
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa dobro to tebi ide.. skoro pa si i ulovio trebu..skoro... |
|||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||||
a u gadno bilo....drugi put ju pitaj da idete zajedno setati po kisi...heheheh |
|||||
|
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
decki, šalu na stranu, ali ovo je jednostavno bio izlazak muške ekipe (pi**up-free ) kada sam vani s namjerom da nađem nekoga za šetnju po kiši, ako treba mogu i kišu napravit, ne brinite se vi za mene |
|||||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||||
haha ne znam zašto je forum cenzurirao rijec "pick-up"
|
|||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma vjerujemo mi u tebe ovo je samo bila sala |
|||||
|
|||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |