UN dijeta - proteinski dan - recepti |
Post Reply |
Author | |||
anica99
Viden/a u gymu Joined: 27 Listopad 2009 Status: Offline Points: 6 |
Topic: UN dijeta - proteinski dan - recepti Posted: 27 Listopad 2009 at 12:27 |
||
trebam recept za proteinski dan un djeta
|
|||
anica99
|
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Posted: 27 Listopad 2009 at 12:42 | ||
dobro dosla
imas recepata na tone samo ih potrazi ili otvori novu temu pa ce ti pomoci... |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Posted: 27 Listopad 2009 at 19:43 | ||
citaj: UN dijeta - naša analiza i osvrt UN dijeta topic proteinski dan recepti Malo razmisli o toj dijeti - ne podržavamo tako nešto -> zdrava prehrana + aktivnost je dugorocno najisplativije i tako ceš sigurno zadržati vitku liniju. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Posted: 27 Listopad 2009 at 19:47 | ||
tako je! ja na tvom mjestu cak ne bih ni potražio! otvori još devet novih tema i pomoci ce ti! |
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Posted: 27 Listopad 2009 at 20:29 | ||
pa dokle ce ovo sad trahjati ovako....zar se nesmije grijesiti??? |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Posted: 27 Listopad 2009 at 21:06 | ||
koLega je istaknuo vrlo dobru primjedbu koja se odnosi na cestinu javljanja obređenih tema povezanih slicnim ili gotovo identicnim sadržajem i na osobito zanimljiv nacin te skrivenom porukom, koja se može zakljuciti između redaka, savjetovao što da ciniš, odnosno ne ciniš. S moje tocke gledišta, smatram kako nisi dovoljno kvalificiran za upucivanje novoga korisnika ovog foruma na otvaranje nove teme buduci da se treba pridržavati pravila o prvotnom pretraživanju dostupnih informacija u vezi problema a tek onda otvoriti temu ako je rezultat potrage nepovoljan. Nadalje, autorica teme je vec otvorila postojecu temu i iz toga razloga nema potrebe za još jednom. Greške ceš smanjiti na nacin da si ne pružiš priliku za njihovo ostvarivanje, odnosno sudržavanje od dijeljenja savjeta dok si još u procesu ucenja. Molim! |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Posted: 27 Listopad 2009 at 21:06 | ||
Tema zakljucana, anica99 je dobila odgovor.
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |