PMovi - prijetnje? |
Post Reply |
Author | ||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Listopad 2009 at 21:38 |
|||||
Ukoliko vidim ili cujem da nekolicina clanova dobiva bilo kakve prijetnje putem PMa - clan koji izaziva odnosno prijeti ostalima, više nikad u životu nece vidjeti ovaj forum!
Molim sve clanove da ukoliko dobiju privatnu poruku (PM) "cudnog" sadržaja ili ukoliko nicim izazvani dobivaju opomene od bilo kojeg clana s foruma, da se ovdje jave i da to riješimo! Nema mjesta za bilo kakve prijetnje na ovom forumu! Hvala! |
||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ne znam zašto imam osjecaj da ovo ima veze s Gogom i samnom, pa cu za svaki slucaj kopirati jedini PM koji sam poslao.
To je sve, tu je rasprava stala, znaci poslao sam PM da ne zagađujem forum s postom od dvije rijeci. Ukoliko sam pobrkao loncice, ispricavam se, te vas molimo da ovu poruku smatrate nevažecom |
||||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
pobrkao si loncice
|
||||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
|
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Da, pobrkao si loncice.
Netko drugi je malo agresivniji.... |
||||||
|
||||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
no sikiriki lega....opusteno samo |
||||||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ja sam upozoravao thorna par puta preko pm-a no nisam se prijetio
Hocu li dobiti ban? |
||||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Joj daj Illy, kakav ban... Nismo ludi - upozorenje nije prijetnja.. Ti si FIT moderator i to ceš i ostati. |
||||||
|
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Njemu lovorike, meni blato u oci al ok. Niste ludi pa naravno, tko ce koga nego svoj svoga, štititi dakako. I daj illy bez lažne skromnosti kad znaš da se nije odnosilo na tebe, vec o kome drugom nego meni. Izvor svih zala, sodomije i neljudskoga na ovom forumu je - thorn. Ok, rješena je stvar, svi znate di ste u mojim...ocima, ja u vašim također i tocka. Idemo dalje! |
||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
A rekao bih da ce takav poznavatelj sarkazma prepoznati isti kad ga vidi |
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Odlican |
||||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |