Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
Hope
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Listopad 2009 at 10:14 |
Zovem se Ivana, imam 28.godina.Radim i studiram tako da imam puno obveza.clan sam teretane i nastojim redovito ici u teretanu i na crobic i treninge.To mi puno pomaže da se nosim sa obvezama, stresom i umorom.
Drago mi je da sam postala clan foruma i da cu upoznati još ljudi slicnih meni i da cu razmjenjivati poruke,postove sa ljudima sa foruma. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Hope/Ivana! Lijepo da nas je sve više u ekipi,lijepo da si s nama! Edited by Kate |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla Ivana Super je što uz sve te obveze uspiješ nac vremena i za treninge - to ja govorim --> sve se može kad se hoce! Budi nam aktivna pa se citamo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Ivana - dobrodošla nam!
što studiraš? Odakle si? Prikljuci se u temama.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro doslaaaaaa
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |