Maslac od kikirikija |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je, je kikiriki maslac je zakon!
|
|
Shadowfax
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je ajme dobar onaj isfurani americki nacin u kombinaciji sa džemom. Za dorucak, na kruh naravno..
|
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Voooliiiim. Kupujem na placu ili u Kerumu od PrimaVita firme, za nekih š8-š9kn. 340gr. Meni je jako dobar.
Iako, probat cu i ovaj home made, pa da vidim kako mi ide. Ja nekad znam žlicu njega staviti u neki smoothie. Kako je to dobro. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poceo opet rokati po kikiriki maslacu od Alnature - nisam dugo..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Hope
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel netko zna što sve korisno ima u maslacu od kikirikija?
ja sam mislila da su tu samo masnoce i da to ne valja jesti cesto? |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
u metrou kila ociscenog przenog nesoljenog kikirikija oko 33kn. ubacite malo maslinovog ulja, sve u blender i evo vam maslaca od kikirikija.
Edited by GajbaPive |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima i bjelancevina (proteina), zato ga i jedemo.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
niš specijalno, ako se napravi domaci maslac od kikirikija, može poslužiti kao dobar izvor masti, u ovim kupovnim nikada ne znaš što sve stave unutra, tak da se najbolje držati ili domaceg ili cistih oguljenih kikirikija |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
kikiriki su nezasicene masnoce koje su dobre za nas. a proteini koji su unutra nemaju cjelovit AK sastav i nece biti iskoristene za izgradnju misica. zato je dobro napraviti domaci maslac od kikirikija, jer kupovni je dosta los i pun secera. Edited by GajbaPive |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vidim zasto bi se jeo maslac od kikirikija kad postoji kikiriki...
Ukusan jeste, ali masti koje se nalaze u njemu obrade na toliko nacina kasnije (da bi produzili rok trajanja-masti se inace brzo kvare) i dodaju konzervansa dosta... Ako se vec jede, mislim da je najbolje napraviti kucnu verziju... Kikirikija, maslinovog ulja-napraviti kolicinu koja ce se brzo pojesti... |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
U Metro 33kn/kg?! to je preskupo.. Meni je skupo i š8,99kn u Mercatoru..najsretnija sam kad je akcija tipa š3,99kn |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |