Trening za mene |
Post Reply ![]() |
Author | |
mcml ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2009 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Studeni 2009 at 00:18 |
Mene bi interesirale 2 stvari, pa ako mi mozete pomoc
dakle, prije 2 godine san aktivno isa u teretanu, i ima san 92 kg no nakon nesrece na nogometu, i 2 miseca u bolnici, znatno mi se kilaza smanjila (sto zbog stresa, sto zbog prehrane tamo), i vec 2 godine nisan posjeti teretanu...no odluci san ponovo ic, s naglaskom na gornji dio tijela... dakle, trenutno imam 74 kg, sto na mojih š85 i nije neka masa...mene bi interesirala preporuka treninga (sprave) i kakvi dodaci prehrani za sljedece rezultate: gornji dio tijela (ruke,prsa,ledja, trbusnjacima sam zadovoljan no neka i njih u toj grupi) dodatak prehrani, ili kakvi 'creatini', i koje sprave da se fokusiram ![]() unaprid fala |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa rekao si gornji dio (ruke,prsa,ledja,trbusnjaci) si zadovoljan, a cime nisi onda zadovoljan??
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
mcml ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2009 Status: Offline Points: 5 |
Krivo san se izrazi..ovo zadovoljan se tribalo odnosit na trbusnjake,ostalo bi sredi,pravin vjezbama,i sto je vec potrebno ako je potrebno kakvi dodatci i to..
|
|
![]() |
|
jel moze neko pomoc
koji trening, odnosno na koje sprave da se fokusiram, ruke, ledja i prsa da uredim malo...definiram... i neki dodaci prehrani, ili kakva slicna 'pomagala' ako treba... |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |