trening |
Post Reply ![]() |
Author | |
lima 15 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Studeni 2009 at 19:33 |
Ovako ja ima š5 godina pocetnik sam i ja sam sebi napisao trening po mojim mogucnostima(utezi i sprave)
citao sam da se trening sastoji od toga da sve vježbe radimo 3 puta ali sarazicitim težinama (od manjih na vece). Zanima me koje dodatke prehrani mogu ja koristiti(kreatin, proteine). I pivski kvasac kakvo on ima djelovanje. Puno vam hvala i oprostite ako sam dosadan |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
što tebe na kraju zanima, suplementi ili trening? jer podforum za suplemente postoji i tamo ti piše sve - u faq-u o suplementima ;)
a što se treninga tice napiši u ovoj temi kakav si ti tocno trening mislio raditi ![]() |
|
![]() |
|
lima 15 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 26 |
š.
Za prsa
sklekovi skleovi s povišenjem(neznam strucan naziv) dizanje bucica na bencu dizanje šipke na bencu pulover sa šipkom 2. Za leđa zgibovi jer imam dosta razvijena leđa 3. Ruke 3.šBiceps pregib šipkom 2šs koncentracijsi pregib stojeci pregib bucicama sjedeci pregib bucicama 3.2Triceps uski benc na klupi francuska ekstenzija bucicama francuska ekstenzija šipkom potisak preko glave šipkom ekstenzija iznad glave bucicom triceps propadanje 3.3Podlaktica zglobni pregib bucicama obrnuti pregib bucicam ili šipkom 4.trbuh trbune kontrakcije podizanje trupa na kosoj klupi dizanje trupa u stranu dizanje nogu ispruženih koljena twistovi ovako ja sam ovo napisao uz pomoc prirunika sugerirajte mi šta nevalja |
|
![]() |
|
dali bi mi mogli sugerirat
|
|
![]() |
|
silva07 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
evo ovako ja sam neki dan navrsio š6 god i poceo sam vjezbati prije 3 mjeseca,ali posto treniram mali nogomet nemam toliko vremena za vjezbanje,ali u najgorem slucaju vjezbam š tjedno.ja radim ovako:
š.Prsa š:Bench press 20 kg 4 serije po š6 ponavljanja 2.Pullover bucicom 2X4,5 kg,2 serije po 8 ponavljanja 2.Ruke š.Stojece podizanje bucicama 2x8 kg,3 serije po š6 ponvljanja 2.Pregib bucicom u sjedecem polozaju(odlicno za biceps) 2x6 kg,2 serije po 8 ponavljanja 3.Ramena š.Odrucje bucicama 2x4,5 kg,3 serije po 8 ponavljanja 2.Potisak bucicama u sjedecem polozaju,2x6 kg,2 serije po š0 puta 4.Natkoljenica š.Slobodni cucanj 20 kg,2 serije po š5 puta 5.Listovi š.Stojece podizanje 20 kg,2 serije po š8 puta 6.Trbusni misici š.Trbunjaci 3 serije po 35 ponavljanja Onda vozim sobni bicikl oko 5 ili 6 km Ja tako radim,dosta je to tesko,ali vidi,nije lose ja sam dosta ojacao otkada tako vjezbam,imas li ti nesto sto bih ja trebao izmjeniti... |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |