cokolino xD |
Post Reply |
Author | |
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2007 at 22:40 |
omg, obozavam cokolino...
uvijek ga jedem prije jutarnjeg treninga... sad me zanima kolko je to zdravo, s obzirom da je to neki prah, vidi se da je umjetno |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa iskreno ne bih znao s obzirom da je cokoladno ne bih rekao da je previse zdravo, al kad se daje djeci valjda je zdravo iskreno neznam, al s obzirom koje jos stvari jedemo koje su puno nezdravije od cokolina, mislim da ti taj jutarnji cokolino nece toliko naskodit!!
Ma samo ti papaj cokolino |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha
budem |
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
mi ga kupujemo klincima (onog od 2 kg), ali ga ja jeden skoro svakodnevno....pise na njemu da je dijetetski proizvod, ako je za klince od 8 mjeseci mora biti dobro.....
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da pa to i ja kazem ako je za male klince sigurno nije nezdravo
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije nezdravo.
cak je i hranjivo, pa ipak se oni razvijaju. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |