Anketa o vasem izgledu |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da, samo što je stallone švercao GH (hormon rasta ) preko granice bome se i on pikao u guzu |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Svi su oni natrpani svim i svacim.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Osobno bi se pikno hromonom rasta samo tako, da sam pun para.. |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
PA DAAAA! Meni je vježbanje prvenstveno zabavno, a ptretjeranim opterecivanje bi to zadovoljstvo izgubilo smisao! |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni je vjezbanje izazov, uvijek si postavljam nedostizne ciljeve i onda se mucim ih dostcici..
Kao sunce,tako blizu, a tako daleko... |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Trenutno nisam zadovoljna kako izgledam, ali ipak volim svoje tijelo i znam da cu dospjeti tamo gdje želim uz uložen trud i to je, osim što cu doci do cilja, vrlo zabavna pobjeda uma, nepca, lijenosti i kojecega i stoga je još zanimljiviji triumf. :)
Ne bih voljela cijeli život biti nezadovoljna s izgledom i tražiti uvijek bolje i bolje, podrucja gdje tražim savršenstvo su ipak vezana uz neke druge stvari. Skoro savršeno (u datim okvirima) biti ce dovoljno. |
||||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |