Evo i mene ;) |
Post Reply |
Author | |
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2009 at 08:49 |
Moje ime ionako nije bitno ;). Možete me zvati Freakusha :). Živim u bližoj okolici Zagreba i odlucila sam promijeniti svoj život, svoje tijelo, svoje stare navike :).
Ukratko o meni: Imam š8 godina. Visoka sam š70cm. Teška sam 58kg. Od puberteta se borim sa kilažom. 0š.0š.2007. je dan kada mi se život promijenio. Imala sam 78kg. Bila sam na UN dijeti i skinula š4kg. Ostalih 9kg sam skinula gladovanjem. Došla sam na 55kg. I do danas sam se borila sa kilama, ali bez vježbanja i nezdravom prehranom. Imam poremecaj u prehrani i želim se maknuti od toga i živjeti zdravo i normalno, ukljuciti sport u svoj život, izgledati fenomenalno! Upisala sam teretanu 06.šš. ove godine i evo - tri puta tjedno sam tamo - fokusiram se na izgradnju mišicne mase, jer sam je izgubila na svim dijetama. Jedino je problem prehrana i moj strah od hrane. Nadam se da cu ovdje naci potrebne savjete :). Edited by Freakusha |
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla k nama!
Dobro da si krenula s teretanom, osim što ceš se osjecati zdravije i bolje, dobit ce onaj superiorni osjecaj nakon treninga. Ne trebaš se bojati prehrane ukoliko pravilno jedeš. Naglasak je na pravilno.. Možeš pogledati FIT FAQ što smo sastavili te FAQ u nutricionizmu. Ako te nešto zanima, slobodno pitaj. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Freakusha i uzivaj u nasem drustvu!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Freakusha
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla bezimena...hihi
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Freakusha
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na predivnoj dobrodošlici
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad si FITovka i dio naše zajednice. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla Freakusha!
Nije lako i nije baš ni bezazlena ni jednostavna tvoja situacija, ali vjeruj u sebe i svoj oporavak, pa ceš uspjeti riješiti svoje probleme. Samo budi pozitivna i radi na sebi-kako fizicki, tako i psihicki. Jedno bez drugog ne ide |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Freakusha, pomalo me podsjecaš na mene - zato ti i mogu rec da je sve moguce red, rad i disciplina...druženje s nama.. - i sve ce doc na svoje - dobro nam došla !
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Freakusha
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala cure
Uf, malo me strah od tolikog entuzijazma oko tog vježbanja i sve te zdrave prehrane i svega toga... Nikada nisam bila toliko zagrijana za tako nešto. Samo se nadam da ce potrajati... Cijeli život ako je moguce |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dada....nema sad vise odustajanja! |
|
Lydia
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla k nama ! Pravi put za rješavanje problema poremecaja u prehrani sigurno je vježbanje. Ako9 ništa drugo, neceš imati toliku grižnju savjesti poslje jela jer ceš znati i potruditi se da to potrošiš. Naravno - tijelo ce ti zahvaliti lijepim vitkim, zategnutim izgledom sa toliko željenim mišicima - taman toliko potrebnim da izgledaš super fit !
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |