TRCANJE |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm... nakratko se ubacujem u ovu temu glede izbora izmedju trcanja ili hodanja. Naime, ja dobih savjet trenera: brzo hodanje za mrsavljenje, trcanje za kondiciju. Brzim hodanjem mogu duze izdrzati nego trcanjem, a oznojim se podjednako.
No, obzirom da nisam strucnjak, bilo bi zgodno ako bi se isti mogli prikljuciti svojim komentarima kako ne bih krivo savjetovala. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to je istina...trcati sigurno nebi mogla 2h..a hodati mozes... uvijek... sigurno.... tako da....slobodno brzo hodanje.... ali i trci tu i tamo... ja najprije hodam 30min....pa trcim 30min....pa hodam 30min
Edited by dalila |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja se slažem sa enom..za sagorijevanje masti se više preporucuje brzo hodanje,dok se za nabijanje opce kondicije tijela više preporucuje trcanje pulsom š60-š80 otkucaja..a mislim da bi idealna brzina hodanja bila oko 6 km/h
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |