Predsjednicki izbori 2009 |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ateist je osoba koja ne vjeruje u Boga, a Josipovic je agnostik.. ko nezna, neka malo progugla da bolje sazna.. Nemojte biti primitivni i pisat takve stvari. Bandic je cisti primitivac, a Josipovic se barem vidi da je intelektualac..
Jesam li ja ateist ako trazim dokaz da bih vjerovao u nesto?? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesi |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro da, i ja sam se malo krivo izrazila tu...htjela sam rec da ne vjeruje u Boga u smislu u kojem ga vjernici shvacaju - a i to je nekima valjda dovoljan razlog da ga proglase antikristom...to što misli svojom glavom..
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Po meni, zasto bi u uredu predsjednika stajao kriz? Onda muslimani u ovoj zemlji su diskriminirani.. Nije vise vrijeme ko prije da se tako dijelimo, sada zivimo svi u jednoj tolerantnoj zajednici.
Mi smo uceni tako u skolama, da je Bog stvorio sve, o Isusu Kristu itd. A sta onda sa Darwinovom teorijom evolucije?!?! Ja sam inace katolik, ali volim imati dokaze o onome u sto vjerujem. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja bi o tome mogla danima, ali necu ovdje što covjek vice cita, uci. proucava i razmišlja, neke stvari postaju jasnije - to bi i Bandicu trebao netko rec...al ne, on se ne zamara time...hehe... |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe...pa koji kua ce mi onda izbori (i "pravo izbora") na kojima se vara i manipulira...a da je tako više je nego ocito. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za koga ste glasali danas?
Josipovic je bio moj izbor. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja na žalost nisam glasao ovaj put jer nisam imao vremena ni novaca ici kuci samo zbog glasanja inace bi moj izbor bio josipovic, bez imalo premišljanja!
P.S
to je to! Bog sigurno nece dopustiti da antikrist pobjedi |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
eto cuda, nakon tjedan dana rasprave za i protiv, na kraju ja glasam, a Illy ne
o da, ako Josipovic pobjedi, ili nema Boga ili nije baš neki primjer Davore, možda veceras dobiješ svoj dokaz... * ispricavam se, nebi htjela nikog povrijedit ali ova prica sa antikristom mi je presmiješna... :) |
|||
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam se baš veselila da ce Bandic pobijediti pa da se stvarno više ni trena ne dvoumim oko odlaska iz ove države.
Eto, moj glas za ostanak je djelovao. |
|||
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |