Silikššš;ni |
Post Reply |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Studeni 2009 at 13:08 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je***e, cini se da je punio i ramena i trapeze, ali su nesimetricni. Izgleda mi kao da su ga dica radila od gline na satu likovnog. Blago mu majci... |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prestrasno.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerovatno je synthol
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne vjerojatno nego to i jest. Budala iskompleksirana, ne lici ni na šta... |
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
gregg valentino. piše kolumnu na par stranica u casopisu Muscular development. Osim što izgleda nenormalno totalno je i lud. Koji bolesni tekstovi |
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odvratno i neprirodno. Ne znam, možda je lik htio postati nekakvo drugo bice... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
GoldenBoy28
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2009 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bodibilding je super al kad imate poremec um i kad to prede granice normale postane katastrofa...
|
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Brijem da ovo ne možemo ni nazvati body buildingom jer bi moglo bitti uvredljivo za sve one koji marljivo i strpljivo rade i muce se, te se zadovoljavaju svakim centimetrom i kilogramom koji uspiju dignuti.
Ovi frikovi koji u sebe trpaju sve i svašta...šta reci. Ne znam samo kakvo zadovoljstvo nalaze u rezultatima za koje nisu sami zaslužni. |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š |
||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bolesno
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da to ni ne mogu komentirat... dosta mi je bilo cut muziku u pozadini.... |
||
lordhumungus
Post Options
Thanks(0)
|
|
e da, muzika je samo šlag na vrhu prekrasne torte |
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |