Vi osobno - tko ste, što ste :) |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | |
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mioc je naj!!!:D |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam da je Mioc haj naj poslije Ruđera:)... tamo sam igrao košarku na modernom igralištu kad su prepravili sve.
Tamo sam prvu pljugu zapalio iza :) ah Mioc a živio sam preko puta njega :))) |
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj, pljuga umjesto da tam u teretanu ideš? Ccc |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
mladost ludost... ne pljugam danas :)
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
in
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
zavrsen pedagoski fakultet-smjer engleski jezik.
prof eng.jezika a i prevodim u slobodno vrijeme kad nekom nes treba:) |
|
Seagal
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radim u krim policiji, student sam na upravnom pravu, a privatno uredjujem svoju web stranicu. Hvala Bogu, radim i zadovoljan sam
|
|
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde da i ja kažem koju...
radim u marketingu jedne velike firme kao strucni suradnik, ali sam zapravo zadužena za evente i mnoga druga slicna događanja. u slobodno vrijeme jako volim putovati, volim ici u shopping :) volim kuhati, volim glazbu i volim svog decka HAHAHA :) UKRATKO, ... to sam ja :) |
|
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gimnazijalac, odlican ucenik kroz citavo skolovanje, namjeravam studirati elektrotehniku :)
Bavim se stonim tenisom, vec šš godina - i veoma sam uspjesan (medju najboljim u drzavi u juniorima). :) |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
dipl.ing.arh..dnevno prosjedim po 8-š0h i to je najveca mana. vec napisah da bi voljela upisat visu trenersku. ostalo? muzika, ples, kretanje, filmovi..al sve u zanemarivoj dozi i relax mode-u al 5 dana u tjednu po šh vjezbam i polako to mislim povecat (na ustrb filmovima ) vec duze vrijeme citam forum, nekad komentiram, ponesto primijenim.. |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |