Suradnja - FHM i LJ&Z |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Prosinac 2009 at 19:57 |
|
Evo kratka novost..
Od nedavno surađujemo s casopisima FHM i Ljepota&Zdravlje, naša suradnja s njima se bazira na tome da promoviramo zdravi nacin života te fitness tematiku. Uskoro cemo moci i neke tematike približiti njihovim citateljima pa me zanima, ako kupujete te casopise, što mislite da bi bilo zanimljivo predstaviti njima? Uvijek smo otvoreni za dobre ideje / komentare stoga slobodno nabacite koji... Eto, nadam se da decki kupuju FHM, a cure listaju LJ&Z i da se uskoro i tamo "vidimo". Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Primamo sve prijedloge... Da ih naucimo...
|
||
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kupujem LJ&Z svaki mj i super mi je! I jeftin je! |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, zaista je odlican, a opet nije skup. cuo sam da ce Vita lagano propasti tako da ce "naš" LJ&Z zavladati potpuno ženskom publikom. Držimo mu fige. |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opa! cini se da je došao dan da i ja kupim ženski casopis.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |