New Posts New Posts RSS Feed - Vježbanje u zimskim uvjetima
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Vježbanje u zimskim uvjetima

Post Reply Post Reply
Author
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Vježbanje u zimskim uvjetima
    Posted: 13 Prosinac 2009 at 21:13
Eto, najavili na Prognozi do pocetka nove godine temperature i š5 stupnjeva ispod nule.

kako se snalazite u tim pravim zimskim uvjetima, jel vam teško ic na treninge, jeli štogod mijenjate u svojim planovima i nacinima vježbanja?

Jednom rjecju,Kako se snalazite kad nas zatrpa snijeg i led? Da li vam se da vježbat, što izvodite od vježbi, kako se motivirate ako vas muci zimska pospanost, letargija i bezvoljnost od zatocenosti u kucu?

Iskustva, iskustva, Javite se

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Prosinac 2009 at 21:16
  Pa jednostavno trening odradjujem u teretani i problem rijesen.. jedino trcanje onda na traci i to je to
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Prosinac 2009 at 23:47
  što se tice teretane, toliko sam lud i zadrt da i po najvecem snijegu, najgorem pljusku i vrucinama idem pa kako ne bi i sad kad je mal zahladilo.

što se tice kardia, nisam lud trcati po takvom vremenu, samo brzi hod ili šetnja.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 00:13
  Meni je teretana ispred kuce, pa mene nevrijeme ne moze sprijeciti kod treniranja.. jedino trcanje ili taj tip treninga.. onda u garazu na vrecu
Back to Top
Skviki View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Skviki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 00:21
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

što se tice teretane, toliko sam lud i zadrt da i po najvecem snijegu, najgorem pljusku i vrucinama idem pa kako ne bi i sad kad je mal zahladilo.što se tice kardia, nisam lud trcati po takvom vremenu, samo brzi hod ili šetnja.

Thorn jedan za tebe..skroz offtopic tek toliko
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 00:37
Ponekad kad je -š0, led i kiša, dobro je odraditi i sklekove, trbušnjake, zgibove i sl. vježbe da održimo formu.
Ponekad je zaista demotivirajuce kad pogledaš kroz prozor, no volja nas sve izvlaci!
Ovaj tjedan su rekli ludnicu od vremena, pa javljajte kako djelujete i dal idete u gym.
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Skviki View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Skviki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 00:52
sad je idealno vrijeme za klizanje, sanjkanje i grudanje

a sve lijepo topi kalorije
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 09:45
Originally posted by Skviki Skviki wrote:

Baš to. Evo clanka - bavite se omiljenim aktivnostima i otopite kilograme
Idemo Snowshoeat - gackat po snijegu..

Briem da bi bilo sad dobro malo plivanje u bazenima ubaciti, onako lijepo plivaš i pogledaš vani sve bijelo..
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 10:27

što se tice teretane, toliko sam lud i zadrt da i po najvecem snijegu, najgorem pljusku i vrucinama idem pa kako ne bi i sad kad je mal zahladilo.što se tice kardia, nisam lud trcati po takvom vremenu, samo brzi hod ili šetnja.

Thorn jedan za tebe..skroz offtopic tek toliko

Oho pa hvala lijepa

Svi nešto raspoloženi u zadnje vrijeme
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 11:31
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Baš to. Evo clanka - bavite se omiljenim aktivnostima i otopite kilogrameIdemo Snowshoeat - gackat po snijegu.. Briem da bi bilo sad dobro malo plivanje u bazenima ubaciti, onako lijepo plivaš i pogledaš vani sve bijelo..

Ou Yeah

Baš sam jutros odsprintala svoju turu po gradu - a snijeg pada li, pada...

Grize me za nos, pada ukoso pa meni u lice, a zrak je tako svjež i oštar. Sviđa mi se to što kad hodaš ne moreš normalno(ravno, uspravno ni po ravnoj podlozi), pa ustvari stalno skakuceš lijevo-desno, amo-tamo i dođe ko dobra vježba za noge

Da. To je i zabavno i prakticno, ali moram priznat da mi se nece ic na daleko ispod nule

Teretana je rješenje, kao i kucni uradak, ali ipak, pofalit ce mi ic po vanka, ja navikla udrit svaki dan jedan walking maraton

A ništa, morat cu regresiju primjenit- skafander, pa na sanjkanje i grudanje

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 12:49

Upravo se prije nekih 2h vratila sa treninga, digla se u 8, pogledala kroz prozor, vidjela da snijeg pada i puše ko ludo... spremila torbu i istrcala van

Nema tog vremena....ljubav je ljubav, stavi se jakna, kapa, i krene se - nema druge.

Jedina promjena - trenerka s dugim rukavima, malo više cucnjeva, krace pauze i odjednom se zima u ljeto pretvorila ...milina

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
sljokac2 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sljokac2 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 19:38
 zimanajbolje vrijeme za trening tjelo se najbrze oporavlja zakon uvjek podignem snagu i izdrzljivost a umora nikada ko se nezna obuci nece nikad ni znati ko mu je kriv
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 19:54
sidnen u auto isprid kuce i odvezen se skroz do teretane pa mi nikakvi uvjeti ne smetaju,kod nas bas hvala bogu nema sniga jedino kise
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 20:48
Sutra umjesto šetnje ujutro, lopatu u ruke i cisti ispred kuce i u dvorištu
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Prosinac 2009 at 23:01

Sutra umjesto šetnje ujutro, lopatu u ruke i cisti ispred kuce i u dvorištu

Eh da je meni snijega malo

A ja cu onda kao crobni slagat drva.. ima ih jedno 4m u dvoristu
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.