Vježbanje u zimskim uvjetima |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Prosinac 2009 at 21:13 |
|
Eto, najavili na Prognozi do pocetka nove godine temperature i š5 stupnjeva ispod nule.
![]() kako se snalazite u tim pravim zimskim uvjetima, jel vam teško ic na treninge, jeli štogod mijenjate u svojim planovima i nacinima vježbanja? Jednom rjecju,Kako se snalazite kad nas zatrpa snijeg i led? Da li vam se da vježbat, što izvodite od vježbi, kako se motivirate ako vas muci zimska pospanost, letargija i bezvoljnost od zatocenosti u kucu? Iskustva, iskustva, Javite se ![]() ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa jednostavno trening odradjujem u teretani i problem rijesen.. jedino trcanje onda na traci i to je to
![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
što se tice teretane, toliko sam lud i zadrt da i po najvecem snijegu, najgorem pljusku i vrucinama idem pa kako ne bi i sad kad je mal zahladilo.
što se tice kardia, nisam lud trcati po takvom vremenu, samo brzi hod ili šetnja. |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Meni je teretana ispred kuce, pa mene nevrijeme ne moze sprijeciti kod treniranja.. jedino trcanje ili taj tip treninga.. onda u garazu na vrecu
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
|
Thorn jedan ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ponekad kad je -š0, led i kiša, dobro je odraditi i sklekove, trbušnjake, zgibove i sl. vježbe da održimo formu.
Ponekad je zaista demotivirajuce kad pogledaš kroz prozor, no volja nas sve izvlaci! ![]() Ovaj tjedan su rekli ludnicu od vremena, pa javljajte kako djelujete i dal idete u gym. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
|
sad je idealno vrijeme za klizanje, sanjkanje i grudanje
![]() a sve lijepo topi kalorije ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Baš to. Evo clanka - bavite se omiljenim aktivnostima i otopite kilograme Idemo Snowshoeat - gackat po snijegu.. ![]() Briem da bi bilo sad dobro malo plivanje u bazenima ubaciti, onako lijepo plivaš i pogledaš vani sve bijelo.. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Oho pa hvala lijepa ![]() Svi nešto raspoloženi u zadnje vrijeme ![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Ou Yeah ![]() Baš sam jutros odsprintala svoju turu po gradu - a snijeg pada li, pada... Grize me za nos, pada ukoso pa meni u lice, a zrak je tako svjež i oštar. Sviđa mi se to što kad hodaš ne moreš normalno(ravno, uspravno ni po ravnoj podlozi), pa ustvari stalno skakuceš lijevo-desno, amo-tamo i dođe ko dobra vježba za noge ![]() Da. To je i zabavno i prakticno, ali moram priznat da mi se nece ic na daleko ispod nule ![]() Teretana je rješenje, kao i kucni uradak, ali ipak, pofalit ce mi ic po vanka, ja navikla udrit svaki dan jedan walking maraton ![]() A ništa, morat cu regresiju primjenit- skafander, pa na sanjkanje i grudanje ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
Upravo se prije nekih 2h vratila sa treninga, digla se u 8, pogledala kroz prozor, vidjela da snijeg pada i puše ko ludo... spremila torbu i istrcala van Nema tog vremena....ljubav je ljubav, stavi se jakna, kapa, i krene se - nema druge. Jedina promjena - trenerka s dugim rukavima, malo više cucnjeva, krace pauze i odjednom se zima u ljeto pretvorila ...milina |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
sljokac2 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 9 |
|
zima
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
sidnen u auto isprid kuce i odvezen se skroz do teretane pa mi nikakvi uvjeti ne smetaju,kod nas bas hvala bogu nema sniga jedino kise
|
||
![]() |
||
|
Sutra umjesto šetnje ujutro, lopatu u ruke i cisti ispred kuce i u dvorištu
|
||
![]() |
||
|
Eh da je meni snijega malo ![]() ![]() A ja cu onda kao crobni slagat drva.. ima ih jedno 4m u dvoristu ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |