Plan vježbanja za pocetnika |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tocno tocno.. Ja sam sredio donekle prehranu, sta se tice u koje vrijeme koja namirnica, ali sam odlucio da si necu uskratiti svakodnevno malo cokolade ili keksa Ionako ne ciljam na defku, a kad se odlucim na nju, cu ici na rezim prehranu i u 3,4 mj skinut š0 kg sa treningom i sve ce doci na svoje |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e pa da, odlucio si kako misliš da je za tebe najbolje i znaš šta možeš ocekivat od toga... neka opca pravila postoje, a mi sami odlucujemo koliko cemo se pridržavat il ne.....ovako ispada ko da mi tu nešto zabranjujemo ili uskracujemo - jok, samo mi sami sebi to možemo radit |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bas tako.. samo sami sebi mozemo odrediti sto cemo jesti, kako cemo jesti itd.. Ja znam da nemogu ocekivat neke rezultate oz ovakvu prehranu (sto se tice izgleda), ali snaga mi raste i kod mene vrijedi ono pravilo : Sto veci misic, to bolje.. tako da od defke sam odustao |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali da ne skrecemo s teme.. Uglavnom, manki.. sredi prehranu.. ubaci 3 x tjedno crobno trcanje, ili jos bolje ancrobno (HIIT trening trcanja) i uz ztege rezultati ce doci sgurno..
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Si siguran da je to samo mišic? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he.. ima tu svega.. ali vidim ja kad poraste misic, ili kad poraste masnoca.. A sad na dijetu.. imam 95,5 kg.. a pred mjesec dana imao 9š |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Heheheh ne vjerujem slucaj kao i ja Bitno je da se raste |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ha ha.. ovo je bilo kao na dijetu.. a vec sam smazao francuske salate, neke kiflice itd. sad u setnju dugu.. eh ti kilogrami.. da mi je mjesec dana biti ektomorf da mogu samo jest i jest |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo mjesec dana? ko bi te vratio više nazad među patnike endice jedi, ko ti brani |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ne ne.. pa da dodjem u mjesec dana na šš0.. he he.. sav trud onda u vodu pada..ccc
|
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaha...vjecna borba i patnja..nas endica...hahahaha......;)
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he.. bas.. eh.. nemamo izbora.. |
||
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |