dobar dan |
Post Reply |
Author | |
dalmatinka07
Viden/a u gymu Joined: 31 Prosinac 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Prosinac 2009 at 09:45 |
Dobar dan svima, poštovanje... jucer sam otkrila ovaj portal i bas mi je drago sta san ga nasla jer mi je bas ovako nesto i tribalo. iman 30 god, s juga san - ka sta se vidi po nicku -, radin, studiran, iman curicu doma...i iman problema i sa kilima i sa motivacijom, posebno s tim drugim... |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došla Dalmatinka07!
O, ma sredit cemo mi tu motivaciju, evo, za pocetak procitaj ovaj clanak Fali vam motivacije? I svakako prekopaj Forum te ostale clanke s portala, vjerujem da ceš naci odgovore na vecinu svojih pitanja Također te pozivam da i sama sudjeluješ u kreiranju Foruma svojim pitanjima i odgovorima i drugim komentarima na vec zadane teme. Uživaj u druženju na Fitness.com.hr i STAY FIT Edited by Kate |
|
dalmatinka07
Viden/a u gymu Joined: 31 Prosinac 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Draga Kate, Zahvaljujem na clanku. I da, vec prošli tjedan, prije registracije na forum sam prekopala vecinu clanaka vezano za motivaciju, te sam pocela od jucer voditi i dnevnik treniranja i prehrane. Dodatna motivacija mi je i pas, koji bi se isto trebao malo pokrenuti. Otkako sam rodila, moj otac je preuzeo brigu o psu, tako da je pas od 7 god trom ka da ima š07. Znam da je najvise na meni, pa radim na tome da se pokrenem. ;) Hvala jos jednom na podrsci! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla nam! Da, ova fora s psom je odlicna, potreban je kostantan moving jer on to zahtijeva. Druži se s nama i motivacije ti nece nedostajati. Btw. š pitanje.. Kako si nas pronašla? Da li je to bio neki link, google, facebook ili... malo istražujemo.. Ugodan boravak na forumu i portalu želimo ti svi! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Eto baš mi je drago da je sve super krenulo, abit ce još i bolje. Zoki! A da ti ovo pitanje KAKO SMO DOSPJELI NA FITNESS.COM.HR staviš u neku anketu da se svi izjasne? |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da ide svojim tokom, a navijam i sigurna sam da ce bit još i bolje. Vidit ceš kad se navikneš na aktivnost i zdravu prehranu kako ceš guštat. Zoki! Mogao bi ovo pitanje "Kako smo culi za Fitness.com.hr" stavit u anketu |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo je - link .. Dalmatinka, slobodno i ti glasaš... ovako imamo mini istraživanje.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla....
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |