Dorucak mi NE odgovara |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
totalno |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
covjece, neam pojma šta da pišem , poremeti me skroz.... ja bi prvo te masti probala maknut iz dorucka ( uz zobene)... a ovo za ultra male obroke....cekaj, tebi se stvarno spava poslije svakog normalnog obroka? Je to ono malo spavanje il te baš prekine? Ja bi mogla letit poslije zobenih ujutro :) Nije baš ni rješenje cijeli dan jest ko vrabac, pogotovo ako vježbaš....pa nemoguce da te neki lagani proteinski obrok uspava tako Meni se spava nakon npr. tanjura riže što je razumljivo ali recimo nakon obroka od povrca i mesa sam ko pticica. Kolko povrca jedeš? Spavaš dovoljno?
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bitno je da uz to (dakle te UH pretežito visokog/srednjeg GI-a) pojedeš neko povrce i vec je manja šansa da ce ti se prispavati. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina, ili ubacim komad mesa i prepolovim kolicinu riže pa i to malo popravi situaciju... prije sam se tlacila sa nekombiniranjem UH i P i nadoknađivala to punim tanjurom UH-a - loše, hrkanac teški |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne. U tome i je kvaka. No, ne znam mogu li to promjeniti. Trener mi je vec nekoliko puta naglasio da moram više spavati, ali ... dvoje djece i posao u koji se dajem 200%... nešto mora izvisiti. Izvisio je san. To je cijena moje ambicije. No, takva je dosadašnja situacija. Sad polako uvodim nekakav red i plan da uvedem više sna, no naravno da rezultati nece biti vidljivi odmah kad godinama funkcioniram ovako. Ali sve je ok dok ta hrana ne zapocne otkrivati koliko sam zapravo umorna. |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ann onda smo otkrili problem...nije u hrani stvar nego u kronicnom umoru .....tu ti vec nažalost ne možemo pomoc al trebala biš to što brže pocet mijenjat..malo pomalo bolje nego nikako! |
||
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |