Trebam pomoc |
Post Reply |
Author | ||
mcml
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Sijecanj 2010 at 20:15 |
|
Trenutno imam 73 kg
dnevno plivam 3 kilometra minimalno, teretana 3 puta tjedno po bar sat vremena sto se tice prehrane, studentska je ali obilata i vrlo redovita :) koji mi dodatak prehrani preporucate, da nabijem š0tak kila, i da mogu odrzavat tih 83-84 kila... |
||
www123
Viden/a u gymu Joined: 24 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
obroke kombiniraj P+UH ILI P+M
P-PROTEINI-Piletina,Puretina,jaja(Bjelanjak),posni sir,tuna,govedina ali da nema masnog,proteinski prašak UH-UGLJIKOHIDRATI-kruh,(raženi,integralni,sovital),zobene, ražene,jecam,grah grašak,leca tjestenina,riža,krumpir M-MASTI-riblje,mslinovo,laneno ulje,orašari i sjemenke POVRcE-jedi u svakom krutom obroku VOcE-jedi između obroka ---pij puno vode ili zeleni caj SUPLEMENTI-(multivitamini i minerali),whey,dekstroza kreatin,glutamin,BCAA,kazein |
||
mcml
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
s naglaskom na plivanje, koje mi od ovih suplemenata preporucate, da bi me uz kvalitetnu prehranu kvalitetno oblikovalo i dodalo tezine
unaprid fala |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako msilsis nabacit š0kg nemoj mislit da ces uz neznan koje proteine dobit samo misice,dobit ces i sala.pojacaj prehranu i koristi whey i kreatin za pocetak i naravno uz whey poslin treninga dextrozu.ujutro za dorucak zobene pahuljice,navecer prije spavanja 250gr posnog sira i 50-š00gr kikirikija.priko dana kombiniraj meso,tunjevinu,ostalu ribu,rizu,manistru,kuhano povrce... ostalo sta te zanima o dodacima prehrani procitaj ovde Edited by zmaj |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema tog suplementa koji ce te oblikovati, to rade treninzi, a š0 kg mišica je jako puno! Preporucio bih ti whey koncentrat - recimo od pro.nutritiona (jer je najpovoljniji) plus dekstroza i eventualno kreatin kao što je zmaj rekao, no moraš što što više srediti prehranu! Kakav ti je trening u teretani? P.S zmaju trebao si dati link na faq a ne pokušavati sve zgurati u jednu recenicu, neka covjek nauci s razumjevanjem FAQ prehrana |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Celebi
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aa koja je razlika izmedju izolata i koncentrata, mislim
citao sam one strucne definicije i to, ali me zanima zasto mu preporucujes koncentrat, jeli bolji za dobijanje mase ili..? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeftiniji je, a inace nije neka znacajna razlika |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
izolat je malo "cišci" (nešto manje laktoze i masti) pa je zato mrvicu kvalitetniji ali što se njihove primarne funkcije tice, a to je krpanje mišicnih vlakana nakon treninga, i jedan i drugi ce ju ispunit na pravi nacin |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da.evo upravo san se cuja sa jednin tipon koji za whey koristi izraz kemija.pokusa san mu objasnit da je skroz prirodno ali neide.govori on meni lako je vama dizat velike tezine kad ste svi na proteinima.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Strašno, što je najgore, svaka teretana ima bar po jednog takvog, i to u svakom terminu. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni su najzabavniji ženski zabezeknuti pogledi prema mom shakeru
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A sta kazete na kreatin kod mrsavljenja?? Koliko moze odmoci ili naprotiv??
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da jednog? što se tice davora... ne vidim kakve bi veze trebao imati kreatin s mršavljenjem |
||
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |