Riza |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da podjelim s vama. Danas sam si napravila integralnu rizu sa tunjevinom, svjezim sampinjonima , malo salse(rajcica pasirana) i parmezan, sve na maslinovom ulju -naravno! nisam ocekivala da ce biti tako ukusno! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za ovakvu mjesavinu jos nisam cuo, ali svasta se da smjesat , puno toga sta se uopce nebi reklo , mislio bi da ce bit bljutavo a bude dobro
|
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja sam se iznenadila! Ali meni je lakse jer sto se hrane tice mogu jesti sve, samo gledam sto je zdravije!
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je odlicna salata:
Riza Crvena i zita paprika (friska) Paradajz isto friski Tuna iz vode Kukuruz i zacini (ja osobno volim sol, papar, maslinovo i malo octa) Odlican obrok, pogotovo kada odstoji u frizideru po ljeti. |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rizoto sa piletinom
Skuhajte rizu, pripremite pileca prsa (marezana na kockice) malo na umaku od rajcice, dodajte i luk ako zelite (ja osobno ne volim) i onda promjesajte sve skupa. A po ljeti volim skuhati piletinu, isto i rizu i to pomijesati, zaciniti i ima se odlican obrok. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpuno se slazem
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja josh nisam jela rizhu..morat chu probat..
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Haha sta nikad nisi rizu jela?
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |