kružni trening |
Post Reply |
Author | |
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2010 at 09:05 |
evo prije 2 tjedna poceo sam s kruznim treningom pa me zanima jel ima smisla raditi po ovom programu koji sam sastavio cucanj potisak s klupe bucicama vucenje na lat masini trbusnjaci biceps pregib sipkom opruzanje tricepsa na sajli -izmedu vjezbi je odmor š5 sec,a nakon zavrsenog ciklusa 2-3 min -napravim 6-7 ciklusa po treningu -isti trening radim pon,sri,pet eventualno zamjenim neke vjezbe sa slicnima |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
triba tu jos vjezbi dodat, nesto za ramena recimo i dodaj jos pokoju vjezbu za ostalo
Edited by zmaj |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
zaboravio sam napisati military press za ramena |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |