Prsa |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja recim genetski imam slaba prsa i sklekovima nisam nigdje dogurao, iako je bilo pomaka (kako i nece s obzirom da su to bili pocetci vježbanja), on nije bio nešto vrijedan spomena Naravno tu govorim o 2 - 3 vrste obicnih sklekova, ne s opterecenjem i slicno |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da naravno o sirokim , uskim i uz ramena valjda :)
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja takodjer genetski prsa slabija, ali meni bas ni utezi ne pomazu
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja prsa slabija u donjem dijelu ovo gore i nije tako lose
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je vidim vecini problem.. ja znam da nikada nisam volio sklekove radit.. i slabiji sam na vjezbama di treba gurati (neka perverzni Thorn-ov um ne prokomentira ovo na njegov nacin), a puno lakse odradjujem vjezbe gdje se vuce tipa zgibova, veslanja itd.. i tako sam uvijek zapostavljao prsa
|
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+ š ali ne treba zapostavljati nršto samo jer je teže pa sad pokušvam to promjeniti |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh.. svi pocetnici uvijek rade ono sto im je lakse
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja dapace najvise prsa radin sad na splitu 2x tjedno i najdraza mi vjezba i dosta san na bencu napredova.kad se samo sitin ovo lito 60 kila bija max,a sad dosta veci. ali mislin da ce se sad sa definicijon to oblikovat malo bolje
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali taj bench se toliko sporo napreduje
|
||
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam jedan problem: lijepo sam nabacio misica i razvio gornji dio prsa, ovaj koji ide prema ramenima, al donji dio prsa, misici oko bradavica-pozitivna nula... A nekako mi se cini da bez njih nema slike lijepo oblikovanih prsa... Nikako da nadjem vjezbe da njih pogodim... Sklekovi sa uskim polozajem ruka????
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
razvlacenja, cable cross, kontrakosi potisci |
||
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A dipsevi??
|
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
e vidiš, njih sam zaboravio.. po mogucnosti da šipke nisu paralelne nego ukoso takozvani girondini dipsi, po Vince Girondi koji ih je izmislio |
||
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci u teretani onda ulovit tako ukoso.. bolje sto sire ili?
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sam što ceš teško nac negdje toliko široko postavljene rucke..manje više svi gymovi imaju dosta manji ugao između rucki, tj više su paralelno. Pa davore malo logike, što je širi hvat više rade prsa manje triceps i obrnuto |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da.. logika.. Kod mene u teretani stvarno ima dosta siroko i ukoso za ulovit.. tako da znam za ubuduce.. |
||
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |