š6 god dal da uzimam proteine |
Post Reply | Page <123 |
Author | |||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
naruci whey od ovih http://www.pronutrition.hr/ ispast ce te daleko jeftinije |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma pro.nutrition ima preskupe sada.. moze se puno jeftinije proci.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
poskupili su? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne pratiš illy https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=233š& ;PN=š&TPN=2 |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
promaklo mi fakat bezobrazno |
|||
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
preskupi su sada.. samo ce izgubit prodaju
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
a eto, njihova odluka |
|||
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Od koje marke ti nabavljas?
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Marko818
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
posto imm 58 kg na š.80 koj bi bio najbolji protein za
mene.kazite mi koj je najbolji za mrsave ljude i ako unutra moze imat UH.cijena nije bitna samo da djeluje.dal mogu vjezbat bez teretane,doma s bucicama.najbolji protein za mene posto ja nemam uopce masnoce. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ti baš nemaš stida? Uhvati se poštenog vježbanja, napravi si jelovnik krcat kalorijama iz poštenih izvora, citaj forum i to je to. Molim lijepo |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
najbolji protein za tebe je traubenzucker ali ne bilo koji nego onaj iz DM-a,a s njime jos mozes ukomponirat whey i kazein navecer ako oces kad ti je vec toliko stalo do proteina i ako ti cijena nije bitna kupis jos uz to i gain mass i imas prasaka na bacanje,uzme jos i onaj steroid kreatin i da vidis mase za misec dana bar š0 kila malo jos prehranu uz to pojacas al netribas puno kad imas toliko prasaka samo rokas po tome
|
|||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Brate,ja sam visok š74 cm i imam 86 kg,ali sam krupne građe i ta mi kilaža odgovara,ako se želiš zdebljat,moraš samo jako puno jest,znaci non-stop nešto jest,znaci sve šta got stignes,jest,jest i samo jest,jedi puno kruha,slanine,masnog mesa,popij pivu poslije vecere,i pij non stopo gazirani sok.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
šališ se jel? |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
TI si fakat kreativan... Di si izvuko sad slaninu i masno maso. Ako netko želi kilažu, neka samo poveca unos UH. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ako se salis moga si baren smajlica stavit da se skuzi, ako ne onda nemas blage veze |
|||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |