Pomoc - gain fast 3š00 |
Post Reply |
Author | |
gangster
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2010 at 23:50 |
Evo ovako najprije pozz svima treba mi pomoc imam š6g bavim se nogometom imam min 3puta trening tijedno plus uz to iden nekad u teretanu.visok sam š9šcm i tezak sam negdi 64kg. ovih dana sam kupio gain fast 3š00 pa me zanima da li to vrijedi sta s obzirom da zelim dignit masu,i koliko je to stetno.Hvala
Edited by gangster |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo kupiš, onda pitaš, ha? Sad kad si vec kupio, pij to prije i poslje treninga! Znaci mjericu prije i mjericu poslje |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta si na kraju? |
|
gangster
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da li se to isplati piti ako ne necu vise.ali je meni reka ovi u ducanu da pijen posli treniga mjericu i navecer prije spavanja??
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koji kreteni. lol Kad si kupio, popij to, neceš bacit valjda, a rekao sam ti kako da piješ |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
gangster
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci da ga ne pijem prije spavanja ali me zanima jel vridi ovo sta jel mogu dobit sta mase s ovim u mjesec dana...sorry sta vas gnjavim ali prvi put pijen
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
pa neznam... možda pola kile lupam sad bezveze.. nejde to tako, suplementi su tu samo da pomažu, samo suplementi ti nece pomoci, ZAPNI ZA ŽLICU |
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |