New Posts New Posts RSS Feed - Potrebna motivacija
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Potrebna motivacija

Post Reply Post Reply
Author
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Potrebna motivacija
    Posted: 12 Veljaca 2010 at 21:31
  U posljednje vrijeme izgubio sam motivaciju za trening i evo to jos upotpunio katastrofalnom prehranom i dobio oblog sala preko cijelog tijela od jedno 5,6kg.. Sto je najgore, padam u depresiju, ne zelim se ni pogledat u okgledalo i mislim da necu skoro ni krenut sa treningom.. Znaci najgori moguci scenarij je nastupio.. i ne vidim izlaz
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Veljaca 2010 at 21:34
  Ne ne ne..... nemoooooj... Znam kako ti je...ali nemoj.....

Ti si jaci od toga....ne možeš pustiti da te pobjedi tvoja "slabost" .... Ja se borim sa tim...svaki dan.... doduše...više sa prehranom nego sa treningom..no vrati se sada...dok nije kasno....;)
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Veljaca 2010 at 23:10
Originally posted by dalila dalila wrote:

Ja se borim sa tim...svaki dan.... doduše...više sa prehranom i alkoholom nego sa treningom..no vrati se sada...dok nije kasno....;)

alkoholom?

P.S davore, jesi razmišljao da nađeš trening partnera, to bi ti bilo super za motivaciju
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 00:20
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Ja se borim sa tim...svaki dan.... doduše...više sa prehranom i alkoholom nego sa treningom..no vrati se sada...dok nije kasno....;)

alkoholom?

P.S davore, jesi razmišljao da nađeš trening partnera, to bi ti bilo super za motivaciju

Ajde ja se barem ne borim sa alkoholom.. ali danas pogled na ogledalo me deprimirao...
A dok sam trenirao sa partnerom je islo, a sad evo vec 2 mj bez teretane, bez volje prakticki itd.. cemo vidjet.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 00:24
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Ajde ja se barem ne borim sa alkoholom.. ali danas pogled na ogledalo me deprimirao...
A dok sam trenirao sa partnerom je islo, a sad evo vec 2 mj bez teretane, bez volje prakticki itd.. cemo vidjet.

Koliko dugo si s nekim frendom / partnerom vježbao?
što bi te motiviralo da kreneš ponovno aktivno na vježbanje?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 00:28
  Trenirao sam nekih 3mj... a ima on 46god.. na steroidima pa onda nadmetanje bilo kvalitetno.. ali nisam mogao pratit, jer je prebrzo napredovao..

Neznam.. mozda je to samo period, mozda zbog nepovoljnog razdoblja i problema.. neznam... ali upao u kolotecinu grijeha sa hranom i lezanjem..
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 00:38

Trenirao sam nekih 3mj... a ima on 46god.. na steroidima pa onda nadmetanje bilo kvalitetno.. ali nisam mogao pratit, jer je prebrzo napredovao..

Neznam.. mozda je to samo period, mozda zbog nepovoljnog razdoblja i problema.. neznam... ali upao u kolotecinu grijeha sa hranom i lezanjem..

Pronađi novog trening partnera koji ce biti nabrijan i koji ce te izvlaciti iz kuce i vuci na trening. Meni to uspijeva odnosno dobivam tako dodatnu motivaciju.

Cura poludila i svaki dan bi trenirala.!
Pitaj frendove dal bi netko trenirao, istraži situaciju i javi nam kako ide..
Necu pitati za probleme.. to je osobna stvar.
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
anna View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote anna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 09:33
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Pronađi novog trening partnera koji ce biti nabrijan i koji ce te izvlaciti iz kuce i vuci na trening. Meni to uspijeva odnosno dobivam tako dodatnu motivaciju.

Cura poludila i svaki dan bi trenirala.!
Pitaj frendove dal bi netko trenirao, istraži situaciju i javi nam kako ide..

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 11:17
  A vidjet cemo sad kad su skoro zavrsili ispiti.. mozda se od š.3. uspijem navesti na trening.. daj Boze.. inace ce biti ZBOG KILAZE, NEMA PLAZE
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 12:15
 Davore daj se javi kao kandidat za natjecanje pa da ti formalno budem kao mentor i radimo zajedno
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 12:37
  Pa cak je i to u opciji.. ali nemam neku inspiraciju za treningom tako da mi je glupo se prijavljivat, i onda zabusavat ...
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 13:20

Pa cak je i to u opciji.. ali nemam neku inspiraciju za treningom tako da mi je glupo se prijavljivat, i onda zabusavat ...

Volio bih te vidjet da zabušavaš pod mojim vodstvom

Kad se prijaviš i sve bude crno na bijelo da si u igri, vjeruj mi, zabušavanje ce ti biti zadnja opcija

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 13:24
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Kad se prijaviš i sve bude crno na bijelo da si u igri, vjeruj mi, zabušavanje ce ti biti zadnja opcija

A jos cu vidjet kroz 4,5 dana.. i ovako ima brdo prijavljenih.. ja bih mogao neovisno od svih njih.. svojih 90 dana.. iako ja racunam š20 dana da se spremam za plazu.. posto prije š.7. nema plaze zbog ispita ..
Ali ako se ovako nastavi, uopce nema plaze.. he he

Evo danas pazim na prehranu... ujutro jaja sa gljivama i pilecim prsima u ovitku.. bez kruha.. za rucak cura radi cufte ud puretine mljevene i bit ce malo pire krumpira.. a za veceru ce cekat tuna
Mislio sam ici trcat, ali mi glupo tu u Puli, jer di god idem, ima puno setaca
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 15:57
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

alkoholom?

Hahaha....sada sam vidila kako je to ispalo...;) hehehe...a izađem jednom mjesecno...pa ono....popije se....a ja kad pijem još mješam sa sokom..jer u biti ne volim okus alkohola...uglavnom...i to sam izbacila.....;) Jer nije tak ni loše to taj dan...al onda drugi mi se sve poremeti....;)

Sada mi je bad

Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 15:58

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

A jos cu vidjet kroz 4,5 dana.. i ovako ima brdo prijavljenih.. ja bih mogao neovisno od svih njih.. svojih 90 dana.. iako ja racunam š20 dana da se spremam za plazu.. posto prije š.7. nema plaze zbog ispita ..
Ali ako se ovako nastavi, uopce nema plaze.. he he

Evo danas pazim na prehranu... ujutro jaja sa gljivama i pilecim prsima u ovitku.. bez kruha.. za rucak cura radi cufte ud puretine mljevene i bit ce malo pire krumpira.. a za veceru ce cekat tuna
Mislio sam ici trcat, ali mi glupo tu u Puli, jer di god idem, ima puno setaca

Pa šta ako ima šetaca.... Odi fino trcati i povedi curu da ti pravi društvo i super.....

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.