Bobox-FIT u 90dana |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
bobox
Cita FAQ Joined: 10 Studeni 2009 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
konacno slike i podatci...
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited by Iluvatar |
|
bobox
Post Options
Thanks(0)
|
visina: š08cm
tezina : 76kg (+4) struk: 88cm (+3) biceps 34cm (+2) prsa: š04,5cm (+8) noge: 58cm (+7) Edited by Iluvatar |
|
bobox
Post Options
Thanks(0)
|
eto to je moj napredak na masi,koliko smo uspjeli napraviti napravili smo, moglo je puno bolje,bili su teski uvjeti,hvala puno mom treneru iluvataru koji je stalno bio uz mene, kad smo vodili borbu protiv uzasne prehrane tamo i uskladjenja treninga te nabavke suplemenata potrebnih za trening i za takve uvjete tamo da to isapdne sto bolje, hvala i vama svima zao mi je sto se nisam mogao javljati cesce,nisam znao da ce to tako gadno biti tamo..ali eto nestajem nastavljam dalje s masom pa onda na defku ;..hvala adminima i moderatorima i svim natjecateljima sto su sudjelovali..hvala i pozdrav do iduceg javljanja...
|
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
fotke su odlicne (samo malo male)
cestitam na uspjehu, jedva cekam da vidim i druge sa svojim novostima Edited by Closer |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ubit cu ga
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne vidim ja ništa osim ove slike na vagi
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
ni ja... a prije kojih sat su bile 3 slike, ali male
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
E sad... kao što je bobox rekao.. neocekivanih problema bilo je stvarno puno! Taman nakon prvog tjedna krenuo je na policijsku akademiju ( s cim smo racunali) ali nismo znali da nece moci uopce u teretanu od gužve ( a trebao je), borili smo se sa svime, puno aktivnosti, nedostatak novaca (takva su vremena) malo hrane.. užasnim uvjetima za dobivanje na masi ali eto.. ponešto smo i uspjeli
p.s bobox.. sad vidim da na obije slike imaš podignutu lijevu lopaticu.. na prvoj sam mislio da je do pozinga.. jel ti to uvjek tako? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
bobox
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam, iskreno mislim da
mi malo lijeva je visa, samo na ovoj slici bas ispalo kao da je velika razlika... |
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
cini se da imas blagu desnostranu skoliozicu...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oko sokolovo.....
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa što se vježbicom neda korigirati... bobox....dobro je sa obzirom na sve... samo tako nastavi i biti ce još i bolje
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako je Dalila malo vise vjezbi jacanja sa lijevom stranom i malo vise istezanja sa desnom stranom
i da zaboravila sam te pohvaliti!!! lijepe centimetre si ti nadodo!!! bravo!!!! Edited by *Tina* |
|
andrea
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitam, samo naprijed, ne gubi volju ni nadu, proc ce kriza, bit ce
para i proteina, a time i mišica za rentanje :)) bravoooo |
|
bobox
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na lijepim rijecima, i pohvalama, mislim da je moglo puno bolje,ali necemo stati idemo dalje..a sto se tice ovoga s lopaticom,volio bih to provjeriti sto je to..hvala puno
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |