Mirko Cro Cop |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeste gledali posljednji Mirkov mec?
Nakon dvadeset godina i više od 70 borbi, Mirko Filipovic došao je do trenutka s kojeg više nema povratka. Legendarni Cro Cop izgubio je i svoju trecu borbu zaredom u UFC-u, ovoga puta od Amerikanca Roya Nelsona, te se na spektaklu UFC-š37 u Las Vegasu oprostio od svojih navijaca. Debeli Nelson pobjedio je Mirka - vise o mecu mozete pogledati ovdje: Evo slike Nelsona: (desno) Lik izgleda kao neko cudoviste! Mirko je rekao da nikada nije bio u boljoj formi, ali ocito forma mu nije bila dovoljna za pobjedu. Kako komentirate mec? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
MIROVINA ?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta ce ti fizicka sprema ako si u glavi nespreman... Tako je to u sportu..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Uoci ove borbe prvi put mi se dogodilo da sam preskocio dva treninga. Sat bi zazvonio u sedam, a ja bih se okrenuo na drugu stranu. Nisam to mogao više podnijeti, pocela me opterecivati ta samodisciplina. Ja sam svoje ovom sportu dao, ne želim više biti vojnik. Za mene život tek sada pocinje", izjavio je Cro Cop.
Vise na linku: http://sportski.net.hr/klub-boraca/page/20šš/š0/3š/0š22006.html?pos=nš Vidi se da mu je pun kufer svega i da nije bio spreman u glavi za pobjedu. |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Jeste gledali jucer Mirka?
Mec mi je izgledao kao jedan veliki show, a ne kao borba... Show i gluma do daske..
|
|
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
...ma Mirko je jedan cili hodajuci cirkus u poslijednje vrime. Edited by Thor - 11 Ožujak 2012 at 22:10 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je nepotrebno o tome tako pricati. Ipak mu je to bilo to za kraj, a Arena je prvi put dobila takav dogadjaj. Malo se i popularizira polako borilacki sport, da nije samo uvijek o nogometu u medijima rijec |
|
LiveStrong
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mirko je jedan veliki borac, a svakom vrime ucini svoje neigraju ni nogometasi sa 40 ka sta su sa 20 tako da to je sve normalno,on ce sad vjerojatno radit lakse neke matcheve,nije ka u najboljim danima,al nije ni za ga otpisat
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |