Tuna |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ajde nek stavi seka sliku
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne bih joj ja dao, ali samo zato što ne trenira u zadnje vrijeme nikako, i ne jede baš dobro, pa se nema s cime hvaliti Ipak je ovo fitness forum a ne " ne treniram ali zato jedem 2 x dnevno forum" bez uvrede seko |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Samo bih ju ucinio poznatom i slavnom Tako znaci illy, krio si seku ko zmija noge svo ovo vrijeme
Pusti ti seku, tu smo mi da ocijenimo tko se ima cime pohvalit a tko ne, uostalom ti si ionako pristran |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Samo nek Ily stavi sliku, pa cemo mi bacit komentare.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nece on stavljati slike budem ja stavila, ali kad se malo utreniram, jer sad nisam baš za ovaj forum, ono fale žile i tako to
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I bez žila je više nego dovoljno |
||||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
aaaaa, zapravo si pohvalio moju liniju thx buraz |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kad si geneticarka, manje više |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dobro, napaljenovici kolko kcal ima tuna u salamuri?
|
||||
Dum spiro, spero.
|
||||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tuna ocijeđena od ulja ti ima oko š70 kcal
|
||||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
meni je ta tuna u salamuri bas
Uzmem rio mare ponekad ili eva u masl. ulju ..ono kad mi ta u salamuri dodija, jer su oodvratno skupe!!! Pa nije to ni malo kcl Ja pojedem onu od š60g bez beda sa posnim recimo, kao meduobrok ili veceru .. Sad mi se cini da je to ipak dosta kcl po obroku, pogotovo ako si na defki |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma nema oko š70, mislim na onu u salamuri, ta je oko š00 negdje...
strada, a koliko biš ti kcal unosila na defki? Sve to ovisi o tome..koliko kcal, koliko aktivnosti, na koji obrok se odnosi (da li glavni obrok, ili međuobrok), na sam broj obroka u danu.... ja uzimam te iz konzuma i predobre su mi..bolje od rio mare, a cijena odlicna.. Edited by Gym_girl |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e baš si me nasmijao. |
||||
kad ima volje ima i nacina
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |