D: Zelena kava |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2010 at 14:36 |
Dijeta sa zelenom kavom još je jedna od trendi dijeta koje su postale izuzetno popularne
i poharale tržišta "dietersa" ovog dijela Europe.
Mi smo obradili ovu tematiku stoga...procitajte: clanak: Zelena kava - o kakvoj se dijeti zapravo radi? Dijeta sa zelenom kavom, ipak, nije poput "limun-dijete" "carobna-juha dijete", i neprovjerenih kvazi-dijeta, vec iza sebe ima reprezentativno znanstveno zaleđe koje je vrlo bitno, obzirom na mnoštvo nesigurnih, pa cak i, za zdravlje opasnih redukcijskih dijeta - kaže naš strucnjak Nenad Bratkovic, magistar nutricionizma, dipl.ing. Sve prednosti i nedostatke zelene kave procitajte u ovom detaljnom clanku te provjerite da li zelena kava kao dijetalni dodatak zaista djeluje. Da li je netko kupovao zelenu kavu i koristio ju u dijetalne svrhe? Koliko sam vidio.. zelena kava je iznimno skupa - cijena za kutiju zelene kave od 20 vrecina se krece negdje oko 250kn. Slobodno komentirajte ovu temu, zelena kava se cini zaista zanimljivom. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za sve koji traže zelenu kavu, procitajte oprezni sljedeci link: Net.hr
|
|
|
|
medena
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probala par vrecica zelene ali na mene totalno cudno djeluje...ne osjecam se naj..tako da nisam popila ostatak...imam frendica kojima je djelovala,ali nema ništa dok se ne sredi nacin prehrane i vježbanje....probala sam u životu sve i svašta:-)tko voli,nek izvoli,ali mislim da nam svima treba bit zdravlje na prvom mjestu, a ne cudotvorni napitci.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Zna se tko pije cudotvorne napitke, a tko ide provjerenim nacinom.. Noobs --------------------------------- iskusni vježbaci |
|
|
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pila sam tu zelenu kavu, samo što se zvala: Leptin Green Coffee 600, a ne 800... Ne znam da li to cini neku razliku ili ne, ali nema veze . Uglavnom, ta kava me i "spasila" od bolesnog prejedanja, jer stvarno nisi gladan/gladna od nje... Nimalo... I znam da to nije ni dobro ni ništa, ali definitivno me spasila . Nisam toliko kila skinula sa njom, koliko sam se "odvikla" od prejedanja svaki dan... Tako da... A sad - koliko je ta kava sigurna ili ne - ne znam, niti me zanima, iskreno. Prestala sam ju piti, jer sam ipak donjela neke važne odluke u životu . Ah i da, pila sam i Reductil neko vrijeme, ali on se jednostavno ne može mjeriti sa Zelenom kavom i njenim ucinkom... Reductil je sra*e naspram Zelene kave...
Kažem - meni je pomogla i nisam imala nikakvih nuspojava i odlicno sam se osjecala... A sad... O svakome ovisi da li ce se upustiti u tako nešto ili nece |
|
marijap
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam posle porodjeja i dojenja koristila zelenu kafu i rezultati su bili odlicni. Za odlicne rezultate cijena nije velika :) ja je kupujem ovde:
nadam se da sam pomogla :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |