Mala isprika |
Post Reply |
Author | |
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Veljaca 2010 at 22:56 |
Ljudi ispricavam se što nisam stigla ispuniti svoju prijavu do kraja.Evo kompjuter je došo makar prekasno.Smatram da sam i dalje u natjecanju makar prepuštena sama sebi dakle bez trenerice gym girl.Pocinjem s vama i nadam se da svejedno smijem javljati promjene i slike kako napredujem.Eto da se barem na neki nacin iskupim.
Hvala na razumijevanju! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh.. da se bar taj kompjuter ranije popravio.. cekali smo te.. nekoliko dana i jednostavno nismo bili sigurni da li ceš se vratiti i nastaviti sa svojim kandidiranjem.. Svakako smo motivirani pratiti dobar napredak, stoga možeš otvoriti svoju temu ovdje u - ostale teme - i komuniciramo tako dalje.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam znam ali eto nisam bila te srece.Svakako cu poceti s vama i javljat nadam se samo dobre bolje i najbolje vijesti
|
|
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
janjo kako ide? jel napredujes?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |