Moja borba protiv postporođajni trbuh |
Post Reply |
Author | |
sandibel123
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Ožujak 2010 at 08:37 |
Posjetite me na moj blog da vidite moj napredak!! Zadnja 2 mjeseca sam skinula š0 kg i jos imam š5kg za skinuti!!
Danas sam stavila slike svog napredka i svoje top savjete koje sam naucila na svom putu prema cilju. http://sandy-headquarters.blogspot.com/ |
|
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
proèitala sam tvoj blog, istu muku i ja imam..skinuti kg poslije poroda, naroèito trbuh. donekle sam uspjela, oko š0 kg skinula, i imam najmanje jo&supš; toliko.tek ovih dana kre&clig;em na crobik.nisam uspjela ostavti komentar na tvoj zadnji post o kcal.
Edited by sanjalica29 |
|
sandibel123
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ej pa drago mi! Je veoma je tesko rijesiti se tih kilograma, ali barem ucimo puno toga na putu. Ja sam odlucila rijesiti tih kilograma jednom i zauvijek promjenivsi svoj zivotni stil..Naravno kao mame ne stignemo bas na sve, zato sam odlucila da biljezim svoj progres na blogu i da dobijem sto vise moguce podrske, takoder da budemo poticaj drugim mamama. Pokusat cu pisati o normalnoj prehrani bez ikakvih drasticnih promjena te uvesti svoju rutinu za vjezbanje. Ako se zelis pridruziti jako se dobrodosla. zelim te uspjeh na tvom putu, mi to mozemo!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |