pitanje |
Post Reply |
Author | |
Gamby
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2007 at 14:02 |
htjeo sam vas pitati ako ste culi mozda za dijeu prijevara zeluca.znaci jedete po 8 puta na dan i jede se sto zelis.e sad sto mene zanima jel to itko isprobao i jel ima rezultata od te dijete??
|
|
Gamby
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
da ali po malo zaboravio sam napisati
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja osobno nikad nisam cuo za to, ali cinjenica je da ja ni ne znam puno o dijetama jer nisam nikad vodio dijetu , jedino se nastojim hranit sto zdravije , a to je i inace normalno da se jede 5-6 puta na dan!
A sta se ovog tice neznam, morat ce ti netko drugi pomoc |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jedes... koliko? jer ako ti je kalorijski unos velik, ne mozes gubit kile. |
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bez muke nema nauke..jedes kaj hoces i stalno i jos mrsavis..Daj malo razmisli..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |