D: Preskakanje vijace |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad dođe lijepo i toplo vrijeme... u prirodu.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a sve mi se cini da to nece tako skoro...
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja skacen doma po homemade vijaci. ubacit cu je kao neki vecernji kardio,priko dana iman bolje opcije |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moja vijaca stiže iz hong konga uskoro. :D
Za 25 kn sa poštarinom (kao ova gore, ali našla sam jeftiniju ponudu). Jedva cekam. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odakle si ju narucila? Može neki link.. |
||
|
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam na kraju uzela od Reeboka u Hervisu, mislim da je bila oko šš0 kn, samo isto moram pronaci vani neko prikladno mjesto
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam uzela u intersportu samo uže za preskakanje za š9kn...;) a sad ionak ne mogu skakat još bar 2tj...ak ne i više.... :(
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta tako malo kosta? a jel je gumeno?
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ebay, evo LINK. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ann, hvala.
|
||
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uuuu najjaci trenig!ja sam svoju napravila u iglu sporta si lipo kupila pošteni konop platilaga 7kn .i eto napravila si nekakve ka imp.rucke od konopa .nosim je sa sobom u gym pa je skakucem .
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koristim homemade verziju vijace, konop malo deblji na krajevima svezan cvor i udri do mile volje. Ubacim je dva puta tjedno po š5min
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |