BU! |
Post Reply |
Author | |
Dr. TidRRa
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2010 at 21:50 |
Hej people!
Bavim se sportom od kad sam valjda prohodala (Rukomet i karting). Imam 25god i vodim "crobic" (globaliziram jer tu spada i aqua i step cr. i pilates) 5 godina. Upala sam tu na forum jer mislim da ovakve stranice mogu puno koristi i pomoci ljudima u nekim naumima i poslužit kao motivacija Nadam se da ovdje možemo puno naucit jedni od drugih razmjenjujuci iskustva i znanje. P.S. Volim dati kritiku i imam ponekad oštar jezik pošto smatram da po potanju sportskog života imam dosta "prijeđenih kilometara"... no najviše volim pomoci |
|
Mens sana in corpore sano
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
BU i tebi.. dobrodošla!
Ocekujemo taj oštar jezik u temama.. svakako se prikljuci! Btw. odakle si? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Dr. TidRRa
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kc-Kž
|
|
Mens sana in corpore sano
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla trenerice |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome
Pa ti si pravi profi I da znaš da ocekujemo puno pametnih od tebe |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |