sto piti i kada? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
U vecini slucajeva je to stvar navike.
Ja prije nego sam pocela trenirati uopce nisam pila, osim kave ili nekih gaziranih pica . Sad sam se navikla piti vodu i to mi je super! Treba izvuci sve toksine iz tijela a voda je odlican saveznik u tome!! |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja sjedim tu na cvjetnom u internet kaficu i pijem vodu |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
jucher sam chak litru popila na treningu..inache nekad ni pola ne popijem.. a kad sam zhedna uvijek samo vodu, jedino kad dodjem u goste popijem shta mi donesu-pa makar bio i sok, da ne ispadnem nepristojna
a kupila sam si zeleni chaj pa bi mogla malo po tom sad..
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja opet zaboravio kupit taj caj, jos sam bio u trgovini danas, pa (necu psovat ) , kupit cu sutra zeleni caj ne sjecam se kad sam ga zadnji put pio
|
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam jucer na treningu popila skoro litru, nekako sam se prisilila pa sam natezala bocu svaki cas. Probala sam zeleni caj, meni ima grozan okus...mozda vama bude finiji. |
|
rene
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
cisto sumnjam da ce mi bit finiji, ali svejedno cu ga pit neki put malo za promjenu
|
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupi zeleni caj sa mentom , manje gadan je!
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, hvala na savjetu
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja ga popijem na silu..
|
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se pohvalim, danas sam popila š l vode na treningu i na poslu skoro litru... Bas mi i nepase, skoro sam povratila. Na ovo pijenje vode me je potakao danasnji razgovor sa jednim poznanikom. Zamislite, rekao mi je da je bio na dijeti, skinuo je nekakvih 20-tak kila i dobio kamen u bubregu. Kaze da mu je doktor rekao da je to zbog toga sto je bio na dijeti, a nije pio dovoljno tekucine. U tom slucaju stradaju prvo bubrezi... |
|
rene
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=Vanja]Javi ako saznas stogod zanimljivo! [/QUOT u toku treninga pijem poluhladnu vodu pomijesanu sa limunovim sirupom i malo malo soli......nije lose uzeti u toku treninga............... |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
rene sta kazes za ovo.........kamen u bubregu mozes dobiti ako smanjis unos hrane ili namirnica bogatih oksalnom kiselinom(jaja,ribe,neke vrste povrca) A povecas unos hrane bogate zivotinjskim masnocama i proteinima...proteini zivotinjskog porijekla povecavaju koncentraciju kalcijuma (prevelika koncentracija kalcijuma je opasna narocito ona u formi pilul jer moze stimulisati izgradnju kalcijumskog tipa kamena iako je kalcijum u biti dobar za izgradnju kostiju),,,fosfora i mokracne kiseline sto moze uzrokovati stvaranje kamenca......................................nije pio puno vode,,,,,,,,voda razgradjuje urin i smanjuje koncentraciju soli i minerala koji stvaraju kamenac... |
|
rene
Post Options
Thanks(0)
|
Emilio, bog te pa ti sve znas... svaka cast! Pocinjem sumnjati da radis profesinalno za Google!!!! |
|
rene
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |