Powertec |
Post Reply |
Author | |||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Ožujak 2010 at 22:50 |
||
Powertec half rack e ovo me fasciniralo puno bolje nego neke multi sprave tipa gladijator ili neke klimave iz nasih trgovackih centara do 50/70kg, a cijena konstrukcije u odnosu tu kod nas ovih nekvalitetnih je prava bagatela, naravno to je bez ploca.
Zgibovi, dipsevi, cucnjevi...di ces bolje a obicna takva sprava kod nas nije ispod 3000kn i vise ili ja nemogu naci nigdje jeftiniju, opcenito su kod nas preskupe sve vrste sprava pa cak i obicna multi klupica (da vidite moje kucne radinosti......ali dobro covjek se snadje). Sto mislite o powertec-u? |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Izgleda veoma korisno.. kao klasican smith.
Dok je lik u videu radio dipseve.. nije mi bilo jasno gdje je oslonac za jednu "rucku".. Ima li tako necega u HR? Kako si naišao na powertec? Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da se rucke za dipseve samo zakace i jos su koso
Slucajno naisao na e-bayu trazio nesto ako mozda mogu kupiti za kod kuce posto sam ubacio dosta drugih vjezbi koje kombiniram sa P90X-om, najvise volim raditi zgibove i dipseve i taman kavez za cucnjeve posto bi ojacao noge i to dosta i jos x vjezbi ima, ali nazalost sve mi je homemade i pomalo se raspada a nedam tu kod nas bijesne novce za lose sprave a one dobre kostaju i preko š0 tisuca.
Mislim da nema cak ni u EU doduse naisao sam samo u VB, al' kratko sam googlao tako da se nadam da ce neko upasti sa korisnom informacijom. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
za dipseve dodatak izgleda kao slovo Y.. veoma dobra sprava. zamjenjuje prakticki cijelu teretanu |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |