Kruh - jedete li ga i koji? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
iveee
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
kruh ne al zato svaki dan za marendu na poslu integralno pecivo sa sjemenkama i u njegu filete od tune i kap soli ..bude za prste polizat ...ako niste svakako trebate provat ..cila firma se zarazila uz mene ..hehe ..vise niko ziv nejede bureke i slican junk food ..:)
|
|
Carnivore
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma fitness kruh koristim kada mi za fax treba slozim si sendvic od posnog sira, neke pilece\purece sunke kao dimcek, vindon deluxe, ili ona pipo fit pileca stavim neko porvrce gore, tu i tam senfa
isto tak si radim svoju pastetu od tune koju izmiksam s paprom, zlicom senfa, pasirane rajcice, vlasca i jos kojim zacinom po izborom, to premazem na taj kruh i da imam obrok dok sam na predavanjima |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
vecinom kukuruzni
|
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeste primijetili da više nema onaj kruh u Lidlu,kaj je pakiran kao 500g integralni..ko onaj fitness iz DM-a samo jeftiniji? ili ga to jedino nema u mom Lidlu u Zgu..
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
To sam i ja pomislio al sam se raspitao i saznao da je tam di su i ostali pekarski proizvodi i bar tu kod nas u OS ga ima hrpe, nije više tam di je bio |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Biomix.. 500g u vrecici pakiran.. meni odlican..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Thorn: pregledao sam svaki komad kruha na pekarskom odjelu
u lidlu..mislim da me kamera prati cijelo vrijeme dok sam tam jer sam vec postao sumnjiv lagano @DAvor: jel to ima u Lidlu? |
|
debi
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja kruh jedem svaki dan, š krišku uz kajganu od jaja za dorucak. Ne kupujem nego u pekac ubacim sastojke Jedino tako, koliko - toliko, znam šta je u njemu. I to je uvjiek kruh od integralnog brašna i zobenih pahuljica. |
|
Kroz trnje do zvijezda.
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |