Farma - reality show 20š0 |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ocete me vi ekipa ovde podrzat ako se odlucin ic u te vode
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek! Ima da budu tamo svi na proteinskoj dijeti + heavy treningu! Kad krecu prijave za slj. sezonu? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Idemo zajedno! Zajedno smo jaci! :))))) |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
bit cemo klan
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
fitness klan Samo di cete posni nabavljati... ili cete dobiti kravice pa cete sami sir raditi
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Budu si sir radili + kako ce bez wheya.. ? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ha ha...od sirutke ;) U biti...jel uopce u toj sirutki ima proteina?
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ej, ljudi, ali tko ce mene informirati oko te farme? Sto
oni tamo rade i sve to? Ono sto mi je najbitnije... da li mogu tamo spavati koliko želim ili postoje ogranicenja? Ostalo cu preživjeti. |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
nemos spavat koliko zelis ujutro se rano dizes i moras odma nesto radit,i tako po cile dane se rade neki poslovi,u meduvremenu imas dorucak,rucak i veceru, wc ti je poljski,sve je sporko oko tebi. ali vidija san da ima i utega tamo,curavic je bija diza jednom, a whey cemo nekako prosvercat,u biti moze se i unit par stvari
|
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Hm... kad nemam dovoljno sna, nemam dovoljno auto-
cenzure i niži mi je prag tolerancije idiotizma. Možemo ici jedino ako mi obecaš da ceš ih cuvati od mene. Muci me i ovaj dio sa poljskim wc-om... :( A tuširanje? |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
ima tus ka inprovizirani,ali sluzi svrsi sta je bitno,pa i ja neman visok prag tolerancije,pa bar cemo zacinit show
Edited by zmaj |
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Prve ce nas izbaciti, ali nema veze!
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
bar cemo malo bit medijski eksponirani
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |