Zagreb Auto show 20š0 - propao? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2010 at 16:14 |
Nakon što lani nije održan Zagreb transport show, te nakon što je u veljaci ove godine otkazan tradicionalni Zagreb auto show, Zagrebacki velesajam nece uspjeti održati ni najavljenu prodajnu izložbu Auto moto market.
Ocito je automobilska industrija ozbiljno uzdrmana krizom, prodaja automobila je pala u HR za min. 50% i nema prevelikog poticaja za izlaganjem noviteta. Više ovdje: net.hr Da li ste išli na prethodne auto show-ove kod nas? Jeste li fanovi noviteta i volite li pogledati što izlazi uskoro? Znam da je auto show u Zagrebu uvijek krcat, i sam ga volim posjetiti svake godine, no ove ocito necu.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
To mi je događaj godine, tj.svake druge, šteta što ga ove godine nema
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
stvarno nece biti???? aaaaaaaaaaaaaajme....sad si me unistija...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo je vec i prije sitnih najava, no ovo je ocito official potvrda da ga nece biti. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisan moga sinoc spavat zbog toga
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
hebiga...kriza, recesija sta ces valjda ce bit bolje za 2 godine jedino sta nam ostaje je put za Beograd na autoshow sljedece godine |
|
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahah...necemo se sprdat... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |