Mobiteli - koji posjedujete? |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ovo je najbolji mob- ozbiljno
nokia 33š0, imao sam je prije nekih 5 godina, cak sam i zaplivao s njom, ali nakon par sati je normalno radila, cudo od moba |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
To je bila vrhunska pila.. cim je došla ta Nokia - svi su je imali.. |
||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
HTC magic
|
||||||
karategirl
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
...ma koristim ga ..al nisam tipa ko neki šta pricaju po sat vremena na mob..kako ih ne zaboli uho |
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Za sve koji posjeduju iphone, Nike running aplikacija:
http://mashable.com/20š0/09/06/nike-runner-iphone-app/ |
||||||
|
||||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Imam tu aplikaciju, ali mi se neda pare na chip ili tenisice bacat..
|
||||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
samsung monte
|
||||||
mrtav hladan
|
||||||
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Imao sam Nokiu N93, bio sam prezadovoljan jer je extra pouzdan telefon i ima sve moguce opcije - samo je problem sto je 'malo' veci - sto se dimenzija tice :)
Tako da sam ga zamijenio, kupio LG KC9š0 Renoir (WiFi, GPS, MobileTV, 8mp kamera, touchscreen). I imao sam problem sa touchscreenom, dva puta u sedam dana. Iznervira me i prodam za za male pare, uzmem sebi Nokiu 6303 :) Solidan telefon. Ali Nokia je Nokia ;)) |
||||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Samo nokia, ha? Veliki si fan. |
||||||
|
||||||
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Sony ericsson VIVAZ u5 novi stigao...jos mirise po novome... :)
|
||||||
crnka97
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Nokia 6303 i supp je.. :) ne odvajamo se xD
|
||||||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Posjedujem samsung Omnia
|
||||||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||||||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Imam Nokiu X2 , mogu reci da je dobar mobitel
|
||||||
Ultras
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Zoki svida mi se tvoj post nokia 33š0..Mobitel je herkules
a ne ovi danas mobiteli..xD bacis ga u zid i uvjek radi celicni mike, celicni herkules 33š0 Edited by Ultras |
||||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |